4000TL'ye telefon önerisi

Reaksiyon skoru
1
Bütçe
4000
merhabalar. bütçe 4000tl. redmi note 10 pro ve poco x3 pro arasında kalmıştım. telefonumun kötü olmasından dolayı telefon oyunlarıyla pek aram yoktu ama yeni telefon aldığımda genshin impact oynamayı düşünüyorum. kamera yine telefonum kötü olduğundan kullanmıyordum. yeni telefonun kamerası iyi olsa süper olur. resim çekimlerine başlamayı düşünüyorum. bir de batarya konusunda beni üzmezse süper olur. kısacası 4000tlye alınacak en süper telefonu istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim :)

Redmi note 10 pro. O modellerde o bütçede en iyi kameralı model.

A52 al.
özet
Markanın yaptığı yeni açıklama ise özellikle güvenlik konusunu önemseyen kullanıcıları yakından ilgilendiriyor. Duyuruya göre, Samsung’un 2019 yılından bu yana duyurduğu tüm akıllı telefon ve tablet modelleri minimum 4 yıl boyunca düzenli güvenlik güncellemesi alacak. Bu takvimin ilk 2 yılında güncellemeler aylık olarak sunulurken, kalan dönemde ise 3 ayda bir güncelleme verilecek. Böylece Samsung, ezeli rakibi Apple’ın en çok güvendiği güncelleme alanında oluşan açığını kapatmaya çalışacak.
@rookie27 @BaşaramadıkAbi @başardık abi @Evil Belief @Muhammet Sağlam @rintarou @rgbDelisi

merhabalar. bütçe 4000tl. redmi note 10 pro ve poco x3 pro arasında kalmıştım. telefonumun kötü olmasından dolayı telefon oyunlarıyla pek aram yoktu ama yeni telefon aldığımda genshin impact oynamayı düşünüyorum. kamera yine telefonum kötü olduğundan kullanmıyordum. yeni telefonun kamerası iyi olsa süper olur. resim çekimlerine başlamayı düşünüyorum. bir de batarya konusunda beni üzmezse süper olur. kısacası 4000tlye alınacak en süper telefonu istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim :)
a52 başka rakibi yok

Redmi Note 10 Pro

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,593
Üyeler
197,504
Son üye
baranga
Geri