Bence anakartla işlemci satıp 7500f b650 anakart almak daha mantıklı olabilirArkadaşlar merhaba, şuan güncel olarak kullandığım sistem 12700kf+4060ti şeklinde. Sizce bu sistemi satıp yerine 7500f+7700xt almalı mıyım? Alsam performans artışım ne kadar olur?
Ha tabi sizin dediğniz de mantıklı benimki biraz şaçma oldusebebini öğrenebilir miyim?
Yani daha az uğraşmak isterseniz diye dedim ben sadece anakart ve işlemci satıp yenilerini almakHayır sebebini merak ettiğim için sormuştum. Bilgi almak amaçlı.
Hocam güncel kullandığınız 4060 ti dan 7700xt geçmek sadece masraf çıkarır arkadaşın önerdiği gibi 7500f ve ddr5 geçerseniz önü daha açık olur sistemin ve tatmin edici performans artışı yaşarsınız ama fazla masraf çıkarır yine işlemci anakart ram değiştirmekArkadaşlar merhaba, şuan güncel olarak kullandığım sistem 12700kf+4060ti şeklinde. Sizce bu sistemi satıp yerine 7500f+7700xt almalı mıyım? Alsam performans artışım ne kadar olur?
Hocam toplu olarak değiştirmek daha az masraflı fakat daha çok uğraştırıcı olacak sanırım fiyatları hesapladığım zaman 5k civarında kara geçiyorum.Hocam güncel kullandığınız 4060 ti dan 7700xt geçmek sadece masraf çıkarır arkadaşın önerdiği gibi 7500f ve ddr5 geçerseniz önü daha açık olur sistemin ve tatmin edici performans artışı yaşarsınız ama fazla masraf çıkarır yine işlemci anakart ram değiştirmek