Arkadaşlar Merhaba Sadece Fikir Alacağım Şimdi 2 Tane Hazır Sistem Var Bi Tanesini Aldığım Zaman Ram 32 Kule Tipi Fan Diğeri Normal 1*16 stok fan ile gelcek benim gönlüm 4070 den yana resimleri Assagi Eklicem sizin tercihiniz ne olurdu
Hocam Tr de belli Olmaz O Yüzden Ancak Bugün alacağımAcil değilse , 4070 süper veya 4070 ti süper sistemler dolar artmazsa , dedem ninemin üstüne kuma getirmezse () 35-40 arası iyi sistemler gelebilir.
Emir arkadaşın attığı sistemi alman daha doğru şöyle özelleştirirsin. 42,187TLHocam Tr de belli Olmaz O Yüzden Ancak Bugün alacağım
attiginiz özelleştirmede ramleri değişitirip 50 tl farkla cl30 6000mhz tercih edilmeli.Emir arkadaşın attığı sistemi alman daha doğru şöyle özelleştirirsin. 42,187TL
Super 7000 - Game Garaj
Super 7000, Son Nesil AMD Ryzen işlemci çeşitleri, Nvidia GeForce RTX 4070 Super ekran kartı seçenekleri ve DDR5 Ram modelleri ile Super 7000 Hazır sistem Oyuncu Bilgisayarı En İyi Fiyat ve Taksit seçenekleri ile Game Garaj'da!www.gamegaraj.com
Hocam bi arkadaş gamegarajdan link atti orasi daha mantıklı geldi ama maalesef beklediğim sürede fiyatlar hiç düşmicek gibi geliyor çünkü daha 4070 ler bile ne indirim ne bir şey yani hala zam gelemeye devam edebilirAma ben senin yerinde olsam beklerdim daha iyi parçalarla 35-40k bandında sunulucak bu kart daha yeni çıktığından ötürü malum ülkemizdede firsatcılar çok olduğundan en azından şubat ayinin ortalarina kadar beklemenizi tavsiye ederim. Kim istemez daha uygun fiyata daha iyi bir marka 4070S. Tercih sizin alırsanız şimdiden hayırlı olsun.
Yeni gelmiş stokları görmedim, görüntüyü dün almıştım dediğiniz doğruattiginiz özelleştirmede ramleri değişitirip 50 TL farkla cl30 6000mhz tercih edilmeli.
Alabilirsiniz uygunsa . Beklemek olmuyor maalesef .Hocam Tr de belli Olmaz O Yüzden Ancak Bugün alacağım