Neler Yeni

4070 ti ekran kartı tavsiyesi

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Erdem

indirimde suan 35k olmus alınır mı marka açısından da biraz bilindik marka olsun diye dedim ama
monitör bulamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

27 inc var mı acaba bildiginiz
Alabilirsiniz hocam forumdaki yorumlara da bakarsınız. Galax iyi bir markadır sizi üzmez.

Beyoglu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Berk Beyoğlu
Alabilirsiniz hocam forumdaki yorumlara da bakarsınız. Galax iyi bir markadır sizi üzmez.
ben bilmedigim için biraz marka odaklı düşündüm ve gigabayte aldım sadece monitör kaldı ama monitörler cok pahalı bakalım 360 hz monitör önerileri için konu açtım umarım alabilirim

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Erdem
ben bilmedigim için biraz marka odaklı düşündüm ve gigabayte aldım sadece monitör kaldı ama monitörler cok pahalı bakalım 360 hz monitör önerileri için konu açtım umarım alabilirim
Ben de öyleydim hocam evet marka da önemli ama en önemlisi model. Gigabayte'nın kötü bir modeli var mesela uzak durmak lazım ama bilmeyen markasına bakıp alıyor. Ben de monitör alacağım aslında fakat 360 hz'lar çok pahalı 7-8k civarı olanlar işimi görür benim.

Beyoglu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Berk Beyoğlu
Ben de öyleydim hocam evet marka da önemli ama en önemlisi model. Gigabayte'nın kötü bir modeli var mesela uzak durmak lazım ama bilmeyen markasına bakıp alıyor. Ben de monitör alacağım aslında fakat 360 hz'lar çok pahalı 7-8k civarı olanlar işimi görür benim.
inşallah o kötü modeli GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti SUPER EAGLE OC bu degildir öyle bi durum varsa direkt iptal edeyim ugrasmayalım sonra

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Erdem
inşallah o kötü modeli GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti SUPER EAGLE OC bu degildir öyle bi durum varsa direkt iptal edeyim ugrasmayalım sonra
Benim bildiğim Galax ex ikisinden de daha sessiz (windforce ve eagle) . Gigabyte'da en iyi model Gaming OC sonra Super Eagle en son Windforce. Keşke bilen arkadaşlar yazsaydı mesela Palit'in de iyi bir modeli vardı belki onu önerirlerdi.

Top Bottom