Şimdi hocam açıkçası şöyle bir düşünceye sahibim. Zaman geçtikçe bazen hevesli olduğum şeyler gidiyor, yerine aslında hiç hevesim olmayan şeylere heves duymaya başlıyorum. Ömrüm olursa 1 mayısta 22 yaşımı göreceğim ve bu yaşıma kadar fifa, pes gibi oyunlara karşı aktif veya fanatiklik açısından hiç zevkim olmadı fakat bu yıl niyeyse birkaç arkadaşımla EA 25 oynuyorum ve açıkçası keyif almaya başladım. Hayatın bizlere neler getireceği hiç belli olmuyor. Bu sebeple hem yıllarca upgrade etmeye uğraşmayacağım hem de ileride 2K, 4K gibi özelliklere geçecek olursam da beni yormayacak bir sistem almayı düşünüyorum. Yani kısacası beni hiçbir şekilde kısıtlamayacak, tekrar dizmeme sebep olmayacak, beni yıllar boyu götürebilecek bir sistem dizmek istiyorum. Haklısınız şu anda düşüncelerim çok güçlü şeyler değiller fakat belki ileride render öğrenmek isterim yüklü programlar kullanırım veya bilgisayarımı gerçekten yoracak işlerde bulunurum diye şimdiden beni her şeyiyle rahat ettirecek bir para biriktirip o şekilde bir sistem almayı düşünüyorum. Bu sebeple sizden de ricamdır, her şeyi yapabileceğimi göz önünde bulundurarak bana 100-110K gibi bir fiyata (3 - 5 farklar olabilir sorun değil o kadar parayı biriktirirsem biraz daha biriktirebilirim) en iyi performansı bana sağlayabilecek bir sistemin parçalarını önermenizi istemekteyim.