40k Civarı ile Kasa Önerisi

45-48 falan oluyorsa bütçen cuma gününü bekle incehesap gaming gecesinde 5060ti 16 gb sistemler düşüyor onlardan alabilirsin
40 bin bandı sadece kasa almak istiyorum bu fiyat ne tür kasa bakmalıyım ?
Ama dikkat et özellikle o kasalarda anakartı a620 koyuyolar çöp oğlu çöp anakart. En az B650 olmasına dikkat et. Bir de rami de cl 5600mhz cl36 koydukları oluyor. 6000mhz cl30-32 daha tercih edilebilir. Bu anakarttan daha az hayati bir konu ama yine de bil. Bir de ssdde de dram var mı diye bak derim. Tabii ki olmazsa olmaz değil ancak 2 sistem karşılaştırırken çok arada kalırsan bakarsın.

Önem sırası
Anakart kessinlikle
Ram
Ssd

Zaten o sistemlere ekran kartı işlemci iyi koyuyolar milleti kandıramıyorlar.

Kasa, psu, soğutucu parçaları hakkında bilgim çok yok. Ancak onları da bazen tırt koyuyolar. Ona da dikkat et.

Ama dikkat et özellikle o kasalarda anakartı a620 koyuyolar çöp oğlu çöp anakart. En az B650 olmasına dikkat et. Bir de rami de cl 5600mhz cl36 koydukları oluyor. 6000mhz cl30-32 daha tercih edilebilir. Bu anakarttan daha az hayati bir konu ama yine de bil. Bir de ssdde de dram var mı diye bak derim. Tabii ki olmazsa olmaz değil ancak 2 sistem karşılaştırırken çok arada kalırsan bakarsın.

Önem sırası
Anakart kessinlikle
Ram
Ssd

Kasa, psu, soğutucu parçaları hakkında bilgim çok yok. Ancak onları da bazen tırt koyuyolar. Ona da dikkat et.
Bence biraz daha içerik tüket deneyim kazan hocam yanlış anlama beni.
40 bin bandı sadece kasa almak istiyorum bu fiyat ne tür kasa bakmalıyım ?
Tık diye alacağın sistemlerde illa bişeyden kısıyorlar. Anakarttan kısmaları okey (marka farkı kabul edilemez bence yazılımları kullanır bu bütçedeki biri)
Psudan kısarlar
ramden kısarlar
sıcak çalışan ekran kartı koyarlar.

Enucuzsistem.com bakarsan kafanda az çok bileşenler oluşur.

Bu bütçede 9060xt 16gb rtx 5060 sistemler var hemen alabileceğin ama yer yer inidimler olabiliyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Önem sırası yaptığın işe göre değişir.
İşlemci ve ekran kartı en önemli bileşenlerdir.

Önem sırası
Anakart kessinlikle
Ram
Ssd

Hocam çok teşekkür ederim dediğin gibi hazır sitemlere a serisi anakart koyuyorlar ama bütceyi çıkamıyorum o yüzden o şekilde alma gerekiyor idare etme durumu olmaz mı a620 nin felan ?

Tık diye alacağın sistemlerde illa bişeyden kısıyorlar. Anakarttan kısmaları okey (marka farkı kabul edilemez bence yazılımları kullanır bu bütçedeki biri)
Psudan kısarlar
ramden kısarlar
sıcak çalışan ekran kartı koyarlar.

Enucuzsistem.com bakarsan kafanda az çok bileşenler oluşur.

Bu bütçede 9060xt 16gb rtx 5060 sistemler var hemen alabileceğin ama yer yer inidimler olabiliyor

Önem sırası yaptığın işe göre değişir.
İşlemci ve ekran kartı en önemli bileşenlerdir.
Çok teşekkür ederim hocam bakacağım attığınız siteye dediğiniz gibi elinden geldikleri kadar kısıyorlar parçaları

Tabii hocam. Yapıcı eleştiriye her zamab açığım. Vaktim oldukça izliyorum zaten ama çok meşgulüm. :D zaman yetmiyor.

Tabii hocam. Yapıcı eleştiriye her zamab açığım. Vaktim oldukça izliyorum zaten ama çok meşgulüm. :D zaman yetmiyor.
telefonunu çıkra izle zaman hızlı geçiyor.
Hocam çok teşekkür ederim dediğin gibi hazır sitemlere a serisi anakart koyuyorlar ama bütceyi çıkamıyorum o yüzden o şekilde alma gerekiyor idare etme durumu olmaz mı a620 nin felan ?

Çok teşekkür ederim hocam bakacağım attığınız siteye dediğiniz gibi elinden geldikleri kadar kısıyorlar parçaları
sistem önerileri için filtrelerinizi oluşturup konu açın hocam sırf bütçe değil çözünürlük yapılacak iş de önemli

Geri