bu daha iyi![]()
VOK-READY V1.2 / INTEL Core i5 14400F / GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC Edition 12GB / 16GB DDR5 / 1TB NVME M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
VOK-READY V1.2 / INTEL Core i5 14400F / GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC Edition 12GB / 16GB DDR5 / 1TB NVME M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
9700x işlemci ideal bence hocam.İşlemci olarak amd istiyorum ekran kartı da nvdia olursa çok iyi olur o şekil bir şey arıyorum aslında daha önce iki işlemciyide kullandım fakat amd bana biraz daha cs için uygun geliyor
ekran kartı nvidia istiyorsanız bütçeniz yetmez.İşlemci olarak amd istiyorum ekran kartı da nvdia olursa çok iyi olur o şekil bir şey arıyorum aslında daha önce iki işlemciyide kullandım fakat amd bana biraz daha cs için uygun geliyor
Önerebileceğiniz sistemler varmı hocam bütçede esneye bilirimekran kartı nvidia istiyorsanız bütçeniz yetmez.
9700x + 7600xt li bir sistem toplanılabilir veya 2. elde 6700xt - 6600xt ekran kartı.
Hali hazırda rx 6600 var hocam elimde360hz benq monitör kullanıyorsanız 7800x3d tavsiye ederim 9700x bile bazen sabit 360 veremiyor cs bozuk biliyorsunuz yanına da uygun bi ikinci el ekran kartı takarsınız
elinizde rx 6600 varsa sistemi sadece ddr5 e geçirip 7800x3d veya 9800x3d alırsanız size yetecektir eğer bu dediğime tamamsanız ana kart , işlemci , ram , ssd önerebilirim.Önerebileceğiniz sistemler varmı hocam bütçede esneye bilirim
Post automatically merged:
Hali hazırda rx 6600 var hocam elimde
Valla hocam tam aklımdakini söylediniz ama ben bu işlemci soğutucu ve anakart işlemci bağlantısını pek anlamıyorum varsa öneriniz çok teşekkür ediyorumelinizde rx 6600 varsa sistemi sadece ddr5 e geçirip 7800x3d veya 9800x3d alırsanız size yetecektir eğer bu dediğime tamamsanız ana kart , işlemci , ram , ssd önerebilirim.