Neler Yeni

41500 TL ye topladığım sistem sizce nasıl

corp11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
kerim bağbak
bu sistemi anakartı dediğiniz şekilde değiştirip sipariş veriyorum o zaman herkese çok teşekkur ederim

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
790
İsim
Fatih Ayhan

corp11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
kerim bağbak
hocam cidden bedavaya uğraşılcak şey mi üstelik bir yabancıya? Ben kendi arkadaşlarıma beleş kurarken zorlanıyorum :d
hoşuna gidiyodur belki benimde elimden gelse bedava toplarım bu işleri seviyorum daha önce kendi kasamı toplamıştım ama eski model çok basitti

corp11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
kerim bağbak
ekran kartını sipariş ettim ramleri rgb siz model vengeance olarak sipariş ettim 2x8 1100 liraya geldi işlemciyi sipariş ettim kasadan ve psudan emin olamadım 750w yeter diyenler oldu kasa için
https://www.sinerji.gen.tr/corsair-...WYFvYGG-lR4Pg6yO6uFDvmXn8yxqoKlQaAmJUEALw_wcB
bunu dusundum ama 3 fanlı sıvı soğutucu almaya karar verdim ekran kartınında 3 fanlı soğutucusu var ikisi kasaya sığar mı acaba

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
3070ti toplamak istiyodum modartı beklerken çıkanları kaçırdım modartın sistem de yalan oldu galiba fiyatlar artmadan kendim böyle bişey topladım
Madem AMD ekran kartı alıyorsun işlemciyi de AMD seçmeni öneririm. İşlemci ve ekran kartı amd olunca ekstra performans artışı sağlayan bazı teknolojileri kullanabiliyorsun ve sistem bence o şekilde daha uyumlu olur.

Mesela R7 5800X 3D ve B550 anakart alabilirsin.

recep1334

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Recep
işte tam bu yüzden açtım konuyu rastgele bileşenlere tıkladım birbiriyle uyumlu mu? hiç bilmiyorum anakart tavsiye eder misin
kardeşim o bütçeyi ayırıyorsan işi bir bilene bırak yani hazır sistem çıkmasını bekle onlar çok avantajlı oluyor. 3070ti veya rx 6900 lü bir sistem kovalayabilirsin.

corp11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
kerim bağbak
Madem AMD ekran kartı alıyorsun işlemciyi de AMD seçmeni öneririm. İşlemci ve ekran kartı amd olunca ekstra performans artışı sağlayan bazı teknolojileri kullanabiliyorsun ve sistem bence o şekilde daha uyumlu olur.

Mesela R7 5800X 3D ve B550 anakart alabilirsin.
bu sistem beni 2 sene 4k da her turlu göturur oyun harici bişey yapmıyorum zaten 2 sene sonra tekrar bakarım
kardeşim o bütçeyi ayırıyorsan işi bir bilene bırak yani hazır sistem çıkmasını bekle onlar çok avantajlı oluyor. 3070ti veya rx 6900 lü bir sistem kovalayabilirsin.
1 aydır bekliyorum çıkanları kaçırdım ve pc de oyun oynayamıyorum beklemek hem can sıkıntı açısından kötu hem de aldığım parçaların fiyatları yukselebilir keşke alsaydım diyeceğime 3-5 bin fazla vereyim yapıcak bişey yok

kırmızışarapp

80+ Silver
Hazır sistem almanız daha iyi olabilir bence. Hazır sistemlere bakınmanızı öneririm. Bu fiyata 3090lı pc toplayabilirsiniz.Şey evet Nvdiacıyım.

corp11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
kerim bağbak
Hazır sistem almanız daha iyi olabilir bence. Hazır sistemlere bakınmanızı öneririm. Bu fiyata 3090lı pc toplayabilirsiniz.Şey evet Nvdiacıyım.
aldım ya hazır sistem çıkmıyo ki olanlarda çok pahalı veya en alt segment kartları koyuyolar ben de nvidia isterdim ama kısmet artık beklemekten sıkıldım :(

Zirzopp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Fatih Baran Eser
aldım ya hazır sistem çıkmıyo ki olanlarda çok pahalı veya en alt segment kartları koyuyolar ben de nvidia isterdim ama kısmet artık beklemekten sıkıldım :(
Valla 41500 e daha iyi bir sistem toplayabilir yada alabilirsin. Sıfırmı olması gerekiyor ?
Sonrasında değiştirmeyi yada yüksseltmeyi düşünüyorsan bence sıfır alman biraz saçma.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Onur Uygun
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama
Instagram
onur27uygun

corp11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
kerim bağbak
Valla 41500 e daha iyi bir sistem toplayabilir yada alabilirsin. Sıfırmı olması gerekiyor ?
muhtemelen toplanır ama hazır sistem beklemekten yoruldum verdim siparişleri zaten kasa psu anakart kaldı onlarda karar veremedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

aldım artık tşk ederim

Top Bottom