❌İndirim Bitti! 🔥 43" Smart Monitör M7 4K Monitör " LS43DM702UUXUF " 🔥 7.499,00 TL 🔥

Sipariş geçtim. Paylaşım için teşekkürler.
Arkadaşlar bu monitör için önerebileceğiniz uydu alıcı linki varsa paylaşabilir misiniz?

Eğer 60 hz üstü bir monitör kullandıysan hayatında 60 hz'de oyun oynamak çekilmez oluyor. Bende öyle olmuştu. Çok kasıyor gibi geliyordu. Tabi konsolda falan oynayacaksan zaten konsollar 4k'da 60 hz üstü verebileceklerini zannetmiyorum o yüzden o konuda sıkıntı olmaz galiba.
240hz oled ile birlikte kullanıyorum. İlk başta biraz eziyet geliyor sonra alışıyor gözler. Asıl sıkıntı bence freesync olmaması. Yırtılma olan oyuna denk gelirseniz vsync açtığınız anda gecikme hissediliyor.

edevletten öğrenci belgesinin barkodunu kopyalıyorum kabul etmiyor!
ne yapılabilir?

ben 43 inç olanını aldım 1 adet ölü pixel var onun dışında bi sorun çıkmadı akşınıza gelen şeyler varsa sorabilirisniz uydu işini tivibu ile hallettim

ben 43 inç olanını aldım 1 adet ölü pixel var onun dışında bi sorun çıkmadı akşınıza gelen şeyler varsa sorabilirisniz uydu işini tivibu ile hallettim
Bende de 1 tane ölü piksel gibi bir şey var iade etsem mi acaba ama yeniden alsam daha fazla da çıkabilir bilemedim kenarda zaten çok göze batmıyor.

İnternet bağlantısı varsa TV işi kolay bu arada, Tivibu, TV+ gibi servislerin uygulaması var üyelik varsa çok rahat tüm TV kanalları izleniyor uydu alıcısı falan olmadan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

samsung telefonunun dexi desteklemesi lazım her samsungda yok
S serisinde var diye biliyorum, istisnaları olabilir ama.

Bu cihaza kablolu internet nasıl bağlanır?

Son düzenleme:
Evet hem normal usb li olanı hemde type c olanı aldım amazondan ikisini de iade ediyorum ikisi de çalışmadı
Bende Type-C Olanı Alıp Deneyecektim .

Bu Demek Oluyorki Ya Seçiyor Yada Hiç Desteklemiyor .

Evet hem normal usb li olanı hemde type c olanı aldım amazondan ikisini de iade ediyorum ikisi de çalışmadı
Type-C çalışmaz o port görüntü aktarmak için var cihazda. USB belki çalışabilir ama ona da uyumlu olmayabilir, cihazdaki Wifi de yeterince hızlı bence 50 megabit falan alıyor o da 4K videoyu donmadan açmaya yetiyor, fazlasını monitörde kim ne yapsın zaten 😀

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,816
Üyeler
184,056
Son üye
FreegMaan
Geri