❌İndirim Bitti! 🔥 43" Smart Monitör M7 4K Monitör " LS43DM702UUXUF " 🔥 7.499,00 TL 🔥

yok onda sanırım. epeyde destekli telefonlar kısmında yok
telefon ayarlarında bağlı cihazlar içinde yoksa yoktur zaten
Bağlı Cihazlar Kısmında DEX Mi Yazması Lazım ?

Öyle İse Yok :(

1 haftadır kullanıyorum çok memnunum. Oturma odasında TV olarak kullanıyorum. HDMI kablosu odamdaki pcye yetişiyor. Belki arada 4kda oyunlar oynarım.

1 haftadır kullanıyorum çok memnunum. Oturma odasında TV olarak kullanıyorum. HDMI kablosu odamdaki pcye yetişiyor. Belki arada 4kda oyunlar oynarım.

Hangi uydu alıcısını aldın hocam yoksa var olan bir tanesini mi bağladın? TV olarak izlerken titreme falan yapıyor mu karasal yayında?

Görselde Link Vardır .

Bu Fiyatta Sadece Eğitim İndirimine Sahip Olanlar Faydalanacaktır .

Peşin Fiyatına 4 Taksit Mevcuttur .

Daha Önce Alan Arkadaşlar Varsa Askı Aparatı Olarak Ne Öneriyorsunuz Paylaşırsanız Sevinirim .

Alıntıyı görüntüle

Aldığım Askı Aparatı .

Nasıl öğrenci indirimi alıyoruz liseden bu sene mezun oldum

Bunu bu hafta aldım geldi kurdum tv olarak kullanıyoruz nextin uydu alıcıs ile. Yanlardan bakınca renkler biraz bozuluyor direk bakacaksınız. Oyun monitörü olarak kullanılmaz. Eski televizyonun askı aparatını oldu sadece eski vidalar uymadı. Televizyonun kutusunun içinden askı aparatı ile asmak için gereken vida tipi kurulum kağıdında yazıyor. Nalburdan gidip 4 tane vida aldım ve eski askı aparatı ile oldu. Normal tipte aynı buna benzer bir askı aparatı vardı bizde sorusu olan varsa cevaplayayım.
Alıntıyı görüntüle
oyun monitörü neden olmaz ?

Arkadaşlar 4 5 gündür kullanıyorum. Daha önce konuya yazmıştım sanırım, cihazda ölü piksel yok fakat karanlık ortamda siyah ekranda bir miktar bulutlanma var. İnternetteki diğer örneklerdeki gibi çok belirgin veya rahatsız edici değil. Bu sorunu dışarıda tutarsak bu fiyata görüntü kalitesi gerçekten çok iyi.

Bir de tüm Samsung ve LG VA'larında istisnasız denk geldiğim scanline problemi var ama bu sadece 1 metre civarı yakına girildiğinde belli oluyor. Monitörlerde yakından kullanıldığı için bu sorun kaliteyi çok bozuyor ama bu tarz kocaman bir TV'de biraz mesafeli durduğunuzda belli olmuyor.

oyun monitörü neden olmaz ?
Eğer 60 hz üstü bir monitör kullandıysan hayatında 60 hz'de oyun oynamak çekilmez oluyor. Bende öyle olmuştu. Çok kasıyor gibi geliyordu. Tabi konsolda falan oynayacaksan zaten konsollar 4k'da 60 hz üstü verebileceklerini zannetmiyorum o yüzden o konuda sıkıntı olmaz galiba.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,547
Üyeler
184,023
Son üye
By_ALi
Geri