Emre mete
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 289
Olabilir banyo mu o şekil yaptım da masaya bulamadım birkaç şehirden de istedim bulamadım mecbur böyle yaptırdımVenge Rengi Büyük İhtimallen Gayet İyi Ve Sade Bir Renk .
Olabilir banyo mu o şekil yaptım da masaya bulamadım birkaç şehirden de istedim bulamadım mecbur böyle yaptırdımVenge Rengi Büyük İhtimallen Gayet İyi Ve Sade Bir Renk .
Umarım Uzun Yıllar Kullanırsın Hocam .Olabilir banyo mu o şekil yaptım da masaya bulamadım birkaç şehirden de istedim bulamadım mecbur böyle yaptırdım
Evet Ama Genel Yapılırsa Herkes Faydalanabilir .Özel sohbetinizi dm den yapsanız daha iyi olur sanki
Kaliteli Ve Sertifikalı Diyorlar Satıcıda Amazon.com.tr Güzel Fiyatı Var Alternatif Olarak Alınabilir .https://amzn.eu/d/2V2Yftw ben bunu almıştım 1.5 senedir kullanıyorum M7 ile baya memnunum .
Ben aldım 55 ekrana kadar destekli olanı yolladılarKaliteli Ve Sertifikalı Diyorlar Satıcıda Amazon.com.tr Güzel Fiyatı Var Alternatif Olarak Alınabilir .
Ben Bunu Deneyimleyeceğim .Ben aldım 55 ekrana kadar destekli olanı yolladılar
Stok Var Gözüküyor .Devam ediyor mu dostlar?
samsung telefonunun dexi desteklemesi lazım her samsungda yok15-20 Derken
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tam Olarak Nasıl Çalışıyor Acaba Hocam ?
Her Telefonda Oluyormu Kablosuz Dex ?
Bende Samsung Var Ama Başka Telefonlar İle Uyumlu Mu Diye Merak Ettim ?
A36 Kullanıyorum İnş Vardırsamsung telefonunun dexi desteklemesi lazım her samsungda yok
yok onda sanırım. epeyde destekli telefonlar kısmında yokA36 Kullanıyorum İnş Vardır![]()