45.000 TL TOPLAMA PC

2 Tane alabilirsin. bende 1.5 TB alan var yetmiyor. sildiğim oyunlarla beraber toplam 3 TB kullandım XD.
Ekran Kartı: 3080Tİ
İşlemci: Ryzen 7 5800x3d
Anakart: B550 Gaming Edge.
ram: Crucial Ballistix 32GB
power supply: XPG CORE 850W
ssd: Crucial P5 PLUS 1TB
soğutucu: fuma 2
kasa: Dark Flash Dls 480 Mid Tower
hdd: western digital 4 TB BLUE

mission completed ✅

Herkese teşekkürler.

Selam,
Arkadaşlar böyle bir sistem toplamaya karar verdik 41.000₺ fiyat çıkarttılar. Maksimum bütçemiz 45.000₺. Bu bütçeye uygun daha performanslı bir sistem önerir misiniz?
Benim imzadaki sisteme bakabilirsin ama bı dk bekle PSU felan ekliyecem

buyrun

• Beğen
Reaksiyonlar: Xasq
Selam,
Arkadaşlar böyle bir sistem toplamaya karar verdik 41.000₺ fiyat çıkarttılar. Maksimum bütçemiz 45.000₺. Bu bütçeye uygun daha performanslı bir sistem önerir misiniz?
pahalı hocam

• Beğen
  • Beğen
Almışken bütçe dahilinde ileriye dönük sağlam bir PC istiyorum o yüzden işlemci olsun, ekran kartı olsun bir kaç model üstü olması daha iyi diye düşünüyorum. Bu arada teşekkür ederim öneri için.
Hocam çok saygılısınız gözlerim doldu <3

• Beğen
Neler olmuş neler ama ortaya çıkan ürün efsane.
Ekran Kartı: 3080Tİ
İşlemci: Ryzen 7 5800x3d
Anakart: B550 Gaming Edge.
ram: Crucial Ballistix 32GB
power supply: XPG CORE 850W
ssd: Crucial P5 PLUS 1TB
soğutucu: fuma 2
kasa: Dark Flash Dls 480 Mid Tower
hdd: western digital 4 TB BLUE

mission completed ✅

Herkese teşekkürler.
Hayırlı uğurlu olsun.

• Beğen
Hayırlı uğurlu olsun.
Hiç sorma. En çok koyanda 2-3 sayfada tüm sistem oluştu. geriye kalan 9 sayfada işlemci ve anakart tartıştık XD.

• Beğen
Hayırlı uğurlu olsun.
Eyvallah çok teşekkür ederim. :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hiç sorma. En çok koyanda 2-3 sayfada tüm sistem oluştu. geriye kalan 9 sayfada işlemci ve anakart tartıştık XD.
Sonunda güzel bir sistem ortaya çıktı ama i9'u o fiyata alabilseydik çok daha başarılı olacaktık :D

Eyvallah çok teşekkür ederim. :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sonunda güzel bir sistem ortaya çıktı ama i9'u o fiyata alabilseydik çok daha başarılı olacaktık :D
Valla sizin gibi sistem alacak adam olduktan sonra hep toplamaya uğraşırımda. adama 5-6 sayfa uğraşıp sistem topluyoruz. sonra gidip teşekkürler 3 hafta sonra fiyatları aynı kalırsa alırım diyo.

• Beğen
Valla sizin gibi sistem alacak adam olduktan sonra hep toplamaya uğraşırımda. adama 5-6 sayfa uğraşıp sistem topluyoruz. sonra gidip teşekkürler 3 hafta sonra fiyatları aynı kalırsa alırım diyo.
Eyvallah dostum tekrardan hepinizin emeğine sağlık, vatanda çıkarttıkları sistem ve fiyattan sonra gönül rahatlığıyla, iyi ki forumda konu açıp sizin gibi tecrübeli arkadaşların önerdiği sistemi topladım diyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,202,769
Üyeler
191,162
Son üye
1lorianz
Geri