Arif0
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 589
Bende %91 raporu var. Tamamen ötv siz alabiliyormuyum şimdi ?Heyet raporunda %90 engelli olması gerekiyor.
Bende %91 raporu var. Tamamen ötv siz alabiliyormuyum şimdi ?Heyet raporunda %90 engelli olması gerekiyor.
Evet alabilirsiniz. Bu arada bize bayiler "raporlu kişinin ailesi raporlu kişi arabada olmadan şehir dışına çıkamaz" demişti.Bende %91 raporu var. Tamamen ötv siz alabiliyormuyum şimdi ?
Evet zaten şehir içinde de kullanabilecek kişilerin aileden olması gerekiyor. Biz araç aldık oradan biliyorum.Evet alabilirsiniz. Bu arada bize bayiler "raporlu kişinin ailesi raporlu kişi arabada olmadan şehir dışına çıkamaz" demişti.
her gün çıkıyorum sıkıntı olmuyorEvet alabilirsiniz. Bu arada bize bayiler "raporlu kişinin ailesi raporlu kişi arabada olmadan şehir dışına çıkamaz" demişti.
Çevirmede bişey demiyorlar mı?her gün çıkıyorum sıkıntı olmuyor
yooÇevirmede bişey demiyorlar mı?
Arkadaşlar %45 zihinsel engelli raporu ile ötv ödeniyor mu ödenmiyor mu bazı sitelerde ödenmiyor bazı sitelerde ise ötv indirimi diyor tam anlayamadım açıklayıcı bir şekilde anlatabilir misiniz şimdiden teşekkürler ederim
Ne kadar ötv muafiyet oluyor