450 TL mouse önerisi

gvggg1

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,682
Bütçe
450

Logitech G304 lightspeed​

Razer DeathAdder V2 mini​

Bloody X5 Pro​

Razer v2​

Bu mouselar arasında kaldım. Aliexpress indirim kuponu veya kupon kardeşliği birlikte daha ucuza getirmeyi düşünüyorum. Aralarında razer v2 daha iyi sanırım, doğru mu? Razer v2 ile v2 mini arasındaki fark nedir? (Boyutları mı farklı sadece)
Bunlardan başka bir öneriniz var mı? Yurtdışı ve yurtiçinden önerebilirsiniz.
Yurtdışından aldığım için ürünün garantisi olmuyor demi?
Logitech g502 çift tıklama sorunu var mı?

Son düzenleme:

Logitech G304 lightspeed​

Razer DeathAdder V2 mini​

Bloody X5 Pro​

Razer v2​

Bu mouselar arasında kaldım. Aliexpress indirim kuponu veya kupon kardeşliği birlikte daha ucuza getirmeyi düşünüyorum. Aralarında razer v2 daha iyi sanırım, doğru mu? Razer v2 ile v2 mini arasındaki fark nedir? (Boyutları mı farklı sadece)
Bunlardan başka bir öneriniz var mı? Yurtdışı ve yurtiçinden önerebilirsiniz.
Yurtdışından aldığım için ürünün garantisi olmuyor demi?
https://www.n11.com/urun/razer-basi...losuz-oyuncu-mouse-1587296?magaza=zonebilisim kablosuz olarak bu
https://tr.aliexpress.com/item/4000...earchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_ kablolu olarak bu

Coonectgame üzerinden kendine göre uygun olan glorious modellerinden birini alabilirsin fiyatları uygundu

Basilisk X Hypeerspeed alabilirsin.
Post automatically merged:

Kablosuz rahat oluyor.

DeathAdder V2 ve V2 Mini arasındaki farklar boyutlar, ağırlık ve sensör'dür. Sensör olarak V2 Mini PMW3359 kullanırken V2 Focus+ kullanıyor.

PMW3391 sensör bakmayın. Adı ne kadar çok yüksek bir sensörmüş gibi gelse de aslında PMW3360'ın aynısı.

Bloody X5'in ağırlığı gerçekten fazla. 144g bir mouse'u oyunlarda düşük DPI ile oynayan birisi için sıklıkla büyük döndürmek biraz zor gelebilir.

Basilisk X Hypeerspeed alabilirsin.

Kablosuz rahat oluyor.
Kablosuz olduğu için sorun çıkartmasında korkuyorum.
Youtube'da 6 aydan sonra sorun oluştuğundan bahsedilmişti o yüzden basilisk x mousedan vazgeçtim.

DeathAdder V2 ve V2 Mini arasındaki farklar boyutlar, ağırlık ve sensör'dür. Sensör olarak V2 Mini PMW3359 kullanırken V2 Focus+ kullanıyor.

PMW3391 sensör bakmayın. Adı ne kadar çok yüksek bir sensörmüş gibi gelse de aslında PMW3360'ın aynısı.

Bloody X5'in ağırlığı gerçekten fazla. 144g bir mouse'u oyunlarda düşük DPI ile oynayan birisi için sıklıkla büyük döndürmek biraz zor gelebilir.
Önerin var mı?

Kablosuz olduğu için sorun çıkartmasında korkuyorum.
Youtube'da 6 aydan sonra sorun oluştuğundan bahsedilmişti o yüzden basilisk x mousedan vazgeçtim.

Önerin var mı?
Elinizin büyüklüğüne göre Deathadder V2 veya G502 Hero. Attığınız aliexpress linklerindekileri alabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,175
Üyeler
190,871
Son üye
outofnick
Geri