Sir Cem T-oker
80+ Gold
50cc motor ideal. Motorları döndürmek aşırı zor
tcs var mı bilmiyorum fakat abs var zaten nk250 nin grenajlı hali 250srRacingle zor başlarsın ama 250sr lar tek silindir diye biliyorum, bütçen varsa nk250ler var ondan başla sonradan sr alırsın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Abs ve Tcs var mı srlarda?
scooter düşünmüyorum hocam50cc motor ideal. Motorları döndürmek aşırı zor
Nk oturuş pozisyonundan daha rahat o yüzden daha rahat öğrenirsin. Abs olması da + fren mesafesini ve fren ne kadar sıkılır öğrenirsin.tcs var mı bilmiyorum fakat abs var zaten nk250 nin grenajlı hali 250sr
scooter düşünmüyorum hocam
125 idealdir scooter dışındabisiklet sürüyorum günlük 20 km, elektrikli motorla baya tecrübem oldu 50cc scooter ile de aynı şekil
ben neyden başlayım başlarsam ?
Teşekkür ederim , zafer akçay ve aea tüm videoları izledim sayılırNk oturuş pozisyonundan daha rahat o yüzden daha rahat öğrenirsin. Abs olması da + fren mesafesini ve fren ne kadar sıkılır öğrenirsin.
Bir de Zafer Akçay izle o sana çok şey katar.
Aynı şekilde Altın Elbiseli Adam izle izlediklerini kafanda kur motora geçtiğinde farklılık hissetme.
Motorla ilgili soruların olursa da bana yaz her zaman dönüş yaparım.
125 idealdir scooter dışında
O zaman çok rahat sürersin.Teşekkür ederim , zafer akçay ve aea tüm videoları izledim sayılır
250de fazla bence 125 iyidir eğer hayatını onemsıyosan tabi : D450sr ı sildim direk kafamdan 250sr la başlasam nasıl olur ? Racing'e hevesim var biraz