45K'YA BU SİSTEM NASIL?

fieste

80+
Reaksiyon skoru
31
Bütçe
45000
İyi forumlar, bu sistemi almayı düşünüyorum ama kararsızım. Bu sistem alınır mı?

45k civarında sistem toplamak istiyorum. Bu fiyat bandında tavsiye edeceğiniz sistem var mı?

Ekler

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    45.8 KB · Hit: 86
İyi forumlar, bu sistemi almayı düşünüyorum ama kararsızım. Bu sistem alınır mı?

45k civarında sistem toplamak istiyorum. Bu fiyat bandında tavsiye edeceğiniz sistem var mı?
Gamegarajda 4070 Süperli sistem var daha ucuza. AMD ye bulaşma derim bu bütçede.

peerless assassin 120 se ekle 7500f stok soğtucu yetmez
soğutucu eklemeyi düşünüyorum lakin genel olarak sistem bu fiyata iyi mi onu merak ediyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gamegarajda 4070 Süperli sistem var daha ucuza. AMD ye bulaşma derim bu bütçede.
neden hocam? amd fiyat ve vram açısından daha iyi sayılmaz mı?

soğutucu eklemeyi düşünüyorum lakin genel olarak sistem bu fiyata iyi mi onu merak ediyorum.

amd daha ucuz olsaydı alınırdı.Ek olarak gamegarajın anakartı daha iyi

Daha zayıf, DLSS yok, oyunlarda RTX açınca performansı dibe vuruyor, oyun hariç bir iş yapmayı denersen çok kötü performans veriyor, oyunlarda anlık takılmalar gibi birçok soruna yol açan sürücülere sahip. Daha fazla saymaya gerek yok sanırım. Bunlar büyük ihtimalle asla ihtiyacın olmayacak VRAM ve birkaç parçayı kısarak rahatça karşılayabileceğin fiyat farkından daha önemli konular bence.

Geri