47 K Bütçe Pc Almak?

nxkki

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
47000
merhaba 47kya bilgisayar alıcam toplama olur oem paket olur farketmez 5060 8gb kötü mü sizce cogu kisi kotu diyor ama bilemiyorum onun yerine ne alabilirim bu bütcede maalesef amd ekran kartida istemiyorum nvidia olmasini istedigimden dolayı biraz butce sıkışıyor olabilir oem paketlerin coguna bakıyorum 4060ti ekran kartı yok nerdeyse hicbirinde 5060ın da 8gb olması kötü geliyor bilmiyorum cok hikayeli oyun oynayacagımı sanmıyorumda…

her cuma oluyor hocam sorun yok sadece biraz zamanlanabilir tam emin degilim

merhaba 47kya bilgisayar alıcam toplama olur oem paket olur farketmez 5060 8gb kötü mü sizce cogu kisi kotu diyor ama bilemiyorum onun yerine ne alabilirim bu bütcede maalesef amd ekran kartida istemiyorum nvidia olmasini istedigimden dolayı biraz butce sıkışıyor olabilir oem paketlerin coguna bakıyorum 4060ti ekran kartı yok nerdeyse hicbirinde 5060ın da 8gb olması kötü geliyor bilmiyorum cok hikayeli oyun oynayacagımı sanmıyorumda…
şu an 5060 pcye 47k verilmez 40k civarında olması lazım.5060 8gb alınmaz diyenler de çok yüksekten uçuyolar bu arz talep meselesi eğer sen ben yeni çıkacak hikayeli oyunları 2k veya 4k monitörde full ayarda oynicam dersen sorun çıkar ama monitörü 1k alacaksan gayet de 5060 iyi bi ekran kartı şu an bile piyasada 1k çözünürlükte 5060ın oynatamadığı oyun yok diye biliyorum hikayeli oyun da oynarsın online oyunlarda zaten çok rahat yeter

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,698
Üyeler
197,253
Son üye
musa02
Geri