birkanoztrk
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 77
- İsim
- Birkan Öztürk
normalde holayı alacaktım fakat baktığım sitede stokları bitmiş. O sitede vergi vs. de eklenmiyordu sonradan şanssızlık biraz..Yani kişisel deneyimim yok ama okuduklarım o yönde. Salnotes Zero "imgeleme=imaging" (Hayali bir odada çalınan enstrumanların veya vokallerin pozisyonunun hayal edilmesi) ve "ayırma=separation" (enstrümanların birbirinden ayırt edilebilmesi - birbirine karışmadan dinlenebilmesi) yönünden birçok incelemede daha başarılı bulunmuş. Ayrıca Wan'er daha alt bass ağırlıklı denilmiş. Tiz seslerde Salnotes grafiklere ve incelemelere göre daha iyi gibi görünüyor. Ben Wan'er'i Counter Strike oynarken denedim hoşuma gitti bayağı kafaüstü kulaklıkta yüzde yüz ses seviyesinde oynarım genelde ama bunda yetmiş beşlerden sonrası fazla geldi kulağıma, ateş edince kendi silah sesimden korktum ilk deneyeyim derken. Ayrıca Aliexpress'te Kış indirimi + ilk indirim olarak 571 TL görünüyor bana ama vergi olur üstüne. Linsoul vergisiz gönderiyorsa Yun Express ile daha mantıklı olur. (bir sipariş denedim kargo ücreti çıkarmışlardı bu durumda mantıksız olur.) Özet olarak deneyimlemediğim bir şey üzerine ne desem doğru olmaz. Ses zevki ve duyma tamamen öznel bir şey olduğu için benim çok hoşuma giden bir şey sizin hiç gitmeyebilir. Karar sizin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada TRUTHEAR HOLA için yine çok güzel şeyler duyuyorum. Kafan iyice karışsın
Açıkçası ben G733, HS80, Kraken T.E, Arctis pro gibi çok üst segment kulaklık kullandım fakat bendeki jbl c100si den iyi bir oyun performansı (yön tayini alamadım) tabii birisi direkt kulağının içinde. O yüzden çok fazla para vermeden mikrofonlu bir iem almak istiyorum. Müzik için zaten soundbarım var. kulaklıkla pek müzik dinleyen biri değilim. Bakalım alacağım bir tane bir iem en sonunda.