4K 55İNÇ TV QLED HANGİSİ ?

GrkemCkn

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
190

Aralarında çok bir fark göremedim hepsi hemen hemen aynı sadece panel farklılıkları ürün destek tarafında farklılıklar vardır diye tahmin ediyorum 2. sırada ki 2025 çıkışlı diğerleri 2024 ne diyorsunuz bütçem bu fiyatlarda 15-20k bandında eğer güzel taksitli bulursak 20k rahat çıkarım.

Şuan için bu bütçeye çıkamam gibi hatta strong marka olanı almayı düşünüyordum aralarında nerden baksan 10k var hocam.

Hocam tv yi yeni aldım 4k olduğu yazıyor fakat aida64 ve cpu info adlı 2 uygulamadada panel çözünürlüğü 1920x1080 olarak belirtiyor trt 4k ve youtube da 2160p60 hdr oynatıyor fakat firma insanları yanıltıyor maalesef. Ben çok uyguna aldım fakat 15-16k fiyatlardan bahsediliyor , şunu başka ülkede yapamazlar , alacaklar bilerek alsın. BÖYLE BİR YORUM VAR.

Aida 64 ve Cpu info gibi programlar kendi çalıştıkları çözünürlükleri gösterdiği için böyle şeyler oluyor. Fakat yayında 4K değeri alıyor. CEVAP OLARAK BU VAR.
O televizonun 4k olması zor bence çoğu kişide zaten 1080p olduğunu söylemiş alanlar

Aralarında çok bir fark göremedim hepsi hemen hemen aynı sadece panel farklılıkları ürün destek tarafında farklılıklar vardır diye tahmin ediyorum 2. sırada ki 2025 çıkışlı diğerleri 2024 ne diyorsunuz bütçem bu fiyatlarda 15-20k bandında eğer güzel taksitli bulursak 20k rahat çıkarım.
2.attığınızı geçen hafta pazar vatandan gece indirimiyle 15.300 e aldım cuma günü kurulum yaptı servisi ilk izlenim olarak beklentimden çok daha iyi çıktı dandik bir şey bekliyordum çok beklentiniz yoksa alınacak f/p cihaz diyebilirim ara yüzü aman aman yavaşlıkta değil seste baslar çok yok olumsuz bir bunu söyleyebilirim fakat ses yüksekliği gayet tatmin edici seviyede

2.attığınızı geçen hafta pazar vatandan gece indirimiyle 15.300 e aldım cuma günü kurulum yaptı servisi ilk izlenim olarak beklentimden çok daha iyi çıktı dandik bir şey bekliyordum çok beklentiniz yoksa alınacak f/p cihaz diyebilirim ara yüzü aman aman yavaşlıkta değil seste baslar çok yok olumsuz bir bunu söyleyebilirim fakat ses yüksekliği gayet tatmin edici seviyede
Hocam tek beklentim PS5 oynamak :D bazen de netflix vb izlemek o kadar.

Hocam tek beklentim PS5 oynamak :D bazen de netflix vb izlemek o kadar.
PS5 için televizyon alan kişiler genellikle 120 Hz ve üstü ekran yenileme hızlı,HDR10 özelliğine ve HDMI 2.1 özelliğine sahip ayrıca VRR özelliğine sahip bir televizyon alıyorlar ve bu bütçenizi baya aşar. (Adını vermeyeceğim bir Facebook grubundayım oradan biliyorum)

Şu 1080p yazanlar nasıl bi kafa yaşıyor anlamak mümkün değil. Ürünün resimlerinde, başlığında heryerinde 4K ibaresi var.
Kendi sitesinde de belirtiyor. En olmadı tüketici hakem heyeti denen bişey var, siz satıcı olsanız ve böyle bir durum olsa alıcının geri göndereceği belli bişey. Uğraşmak ister misiniz ? Malzeme kalitesinin aşırı dandik olduğuna eminim yoksa bu fiyata vermezler ama panel tipi ve çözünürlük olarak yanlış bi durum olamaz ne yazıyorsa odur

PS5 için televizyon alan kişiler genellikle 120 Hz ve üstü ekran yenileme hızlı,HDR10 özelliğine ve HDMI 2.1 özelliğine sahip ayrıca VRR özelliğine sahip bir televizyon alıyorlar ve bu bütçenizi baya aşar. (Adını vermeyeceğim bir Facebook grubundayım oradan biliyorum)
Hocam işte üper müber bir PS5 oynamıyacağım öyle aman aman bir görüntü de beklemiyorum en azından 4k olsun hz konusunda da çok dert yaratmaz 60hz bütçemi aşıyor.

Geri