KMustafaP35
80+
- Reaksiyon skoru
- 19
sistem ne bu arada 4k için uygun muAlıntıyı görüntüle
bunlara ve
ASUS 27"ROG STRIX XG27UCS 1Ms 160Hz 4K GAMING MONITOR
arasında kaldım özellikle 1. fotoğraftakini düşünüyorum.
sizce hangisini almalıyım?
BÜTÇE MAX 19K
Sistem uygun onda sorunum yok. sadece 4k monitör lerden hangisini seçeceğim bilemedimsistem ne bu arada 4k için uygun mu
Fikir vermesi açısından 274URF model MSI monitörü kullanıyorum çok da memnunum. Diğerlerinin fiyatı nedir bakmadım. Tercih etmek istersen alabilirsin. Yanılmıyorsam 20 veya 30 usd steam code promosyonu vardı oradan bir 700-100 tl arası kazanabilirsin.Alıntıyı görüntüle
bunlara ve
BÜTÇE MAX 19K
tamamdır teşekkür ederimFikir vermesi açısından 274URF model MSI monitörü kullanıyorum çok da memnunum. Diğerlerinin fiyatı nedir bakmadım. Tercih etmek istersen alabilirsin. Yanılmıyorsam 20 veya 30 usd steam code promosyonu vardı oradan bir 700-100 tl arası kazanabilirsin.
fiyat olarak bütçeyi aşıyor biraz. ama verdiğim fiyata yakın bir monitör varsa atabilir misiniz?27 inch 4k da az küçük. 32 olsun bence
son kararım msi mpg 274URF QD ile asus rog strix xg27ucsAlıntıyı görüntüle
bunlara ve
BÜTÇE MAX 19K
en yakın OLED ile arasında 10k fark var o kadar çıkamam. ama dediğim 2 monitörden fikriniz varsa söylerseniz memnun olurumKonuyu yeni görüyorum. Bana kalırsa bu bütçelere çıkıyorsan biraz daha zorlayıp kendini OLED al. Çok büyük fark diğer panellerle. Bir daha da uğraşmazsın, arkana yaslar keyfini çıkarırsın.
Msi al ben aldım 1 ay olmadı daha 27 inç 4k da çok net oluyor windows arayüz boyutunu da dert etme zaten windows kendisi otomatik %150 ölçeğe alıyor nesnelerin boyutu ideal boyuta gelsin diyeen yakın OLED ile arasında 10k fark var o kadar çıkamam. ama dediğim 2 monitörden fikriniz varsa söylerseniz memnun olurum
tamamdır teşekkür ederim. genel olarak boyutta sıkıntı yok yaniMsi al ben aldım 1 ay olmadı daha 27 inç 4k da çok net oluyor windows arayüz boyutunu da dert etme zaten windows kendisi otomatik %150 ölçeğe alıyor nesnelerin boyutu ideal boyuta gelsin diye