- Reaksiyon skoru
- 10
20k üzerine çıkıyorsan artık ips kategorisinden çık oled, mini led bunlara yönel
Bu monitörde dikkatimi çok çekti nasıldır sizce ?
max 25k ya oled ya da miniled monitör var mı ki ?20k üzerine çıkıyorsan artık ips kategorisinden çık oled, mini led bunlara yönel
Konuda önerilen msi monitöre sahibim ve memnunum ama stokları tükenmiş anlaşılan
soldaki monitör 4bin sağdaki 18bin tl yani çok doğru bir karşılaştırma değil evet ama renk doğruluğu emin ol çok daha iyidir diğer modellerden
Monitörde Premium renk modu var renkler o kadar canlı ve doğru geliyorki ben yani bugüne kadar kırmızı diye turuncu görüyormuşum dedim. Arkadaki rgb si güçsüz ama baştan söyleyim yani oda atmosferini etkileyecek güçte değil resimde de farkedersin monsterın mavi ışığı duvarda net belli oluyor msi ın arkasında bir ışık yok gibi
Dp kablosu çıkmıyor ama hdmi 2.1 her işini görüyor gsync freesync de destekliyor
Dell daha iyi görüntü kalitesine sahip.Bu monitör nasıldır sabah gözümden kaçmış ?![]()
Asus ROG Strix XG27UCS 27" 1 ms 4K Pivot IPS 160 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Strix XG27UCS 27" 1 ms 4K Pivot IPS 160 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Strix XG27UCS 27" 1 ms 4K Pivot IPS 160 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 17.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
O paraya oled öneririm. Samsung kendi sitesinde öğrenci indirimiyle 22k'ya satıyor G6'yı.
Bu monitörde dikkatimi çok çekti nasıldır sizce ?
Hangi dell ama ?Dell daha iyi görüntü kalitesine sahip.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O paraya oled öneririm.
Görüntü kalitesi olarak G3223Q>XG27UCS.Oled olarak bu 2 monitör var bütçeme uygun;
Hangi dell ama ?
samsung öğrenci indirimlerinde millet yapıştı sanırımmax 25k ya oled ya da miniled monitör var mı ki ?
Oled monitörlere baktım da şimdi 4k olanlar 35 ten başlıyor, 25k ile 35 arasında 10k fark var o kadar bütçem yok maalesef. 2k olan oledler var bütçeme göre ama toplayacağım sistemi 2k da kullanmak istemiyorum.
G6'yı samsung öğrenci indirimiyle kendi sitesinde 22k civarına satıyor. Oradan veya normal satıcıdan alabilirsiniz. Rampage de oled bu yüzden iyi görüntü kalitesine sahiptir fakat soğutma çözümü nasıl bilgi yok. 3 yıl yanma garantisi de vermiyor diye biliyorum. 1-2 sene içinde elinde kalır mı diye düşündürtmüyor değil, yoksa oled yani iyi olacağına eminim.Oled olarak bu 2 monitör var bütçeme uygun;
Hangi dell ama ?
Şuanda benim attıklarım dışında sizin bildiğiniz yada bulabileceğiniz farklı model var mıdır ?samsung öğrenci indirimlerinde millet yapıştı sanırım
Oled daha yeni ya birazda o korkutuyor beni ekran yanmaları, dinlenme durumunda ekran kapanmaları falan normal 4k lardan birini mi tercih etsem diyorum uygun fiyatlı olan asus rog yada dell gibiG6'yı samsung öğrenci indirimiyle kendi sitesinde 22k civarına satıyor. Oradan veya normal satıcıdan alabilirsiniz. Rampage de oled bu yüzden iyi görüntü kalitesine sahiptir fakat soğutma çözümü nasıl bilgi yok. 3 yıl yanma garantisi de vermiyor diye biliyorum. 1-2 sene içinde elinde kalır mı diye düşündürtmüyor değil, yoksa oled yani iyi olacağına eminim.
yok hocam rampage hiçbir şekilde almasın 20k ya 4k oled bile verse rampage alınmazG6'yı samsung öğrenci indirimiyle kendi sitesinde 22k civarına satıyor. Oradan veya normal satıcıdan alabilirsiniz. Rampage de oled bu yüzden iyi görüntü kalitesine sahiptir fakat soğutma çözümü nasıl bilgi yok. 3 yıl yanma garantisi de vermiyor diye biliyorum. 1-2 sene içinde elinde kalır mı diye düşündürtmüyor değil, yoksa oled yani iyi olacağına eminim.
Ben oled kullanıyorum, fazla uğraştırmıyor merak etmeyin. Tek sıkıntı fiyatları biraz tuzlu.Oled daha yeni ya birazda o korkutuyor beni ekran yanmaları, dinlenme durumunda ekran kapanmaları falan normal 4k lardan birini mi tercih etsem diyorum uygun fiyatlı olan asus rog yada dell gibi
Mesele görüntü olsa zaten öneririm. En kötü oled bile LCD'den daha iyi görüntü kalitesine sahiptir. Oled>mini led>düz LCD. Mesele soğutma çözümü ve yanma garantisi. Oledler er geç yanacağı için soğutma çözümü dandik ise yani monitörde doğru düzgün koruma vs yoksa kısa sürede elde kalabilir. Mesela AW2725DF'nin içinde aktif fan var, piksel yenileme, panel yenileme, otomatik parlaklık sınırlayıcı, piksel taşıma vb korumalar mevcut. Buna ek olarak Dell 3 yıl yanma garantisi veriyor. Rampage bunların hiç birini sağlamadıysa 1-2 yıl içinde yanabilir. Sağlamlık açısından güven vermiyor yani. Yoksa oled olduğu için ki kullanılan panel yüksek ihtimal W-Oled sonsuz kontrast oranı, yüksek renk gamutu ve çok iyi tepki süresine sahiptir. Eski nesil bir panel kullandıysa parlaklık, metin netliği ve yanma açısından ayrıca problemler olabilir. Yoksa bu monitörde en son dert edeceğim şey görüntü kalitesi olur.yok hocam rampage hiçbir şekilde almasın 20k ya 4k oled bile verse rampage alınmaz
monitör sonuçtur yani sen monitörün kadar görüntü alabilirsin istersen rtx5090 uzay sistemin olsun monitörünle sınırlısın ve güvenilir bir marka da olması lazım her sene değişebileceğin bir ekipman değil çünkü