5,7k İkinci el sistem tavsiyesi

Akhiore

80+ Silver
Reaksiyon skoru
912
Bütçe
7000
Başlık 'Ölüyü diriltme operasyonu (PC)' https://forum.donanimarsivi.com/konu/oelueyue-diriltme-operasyonu-pc.899793/

Konusunda karar verildi ve konudaki bilgisayarın tamir olsa bile çoğu şeyi açmayacağı anlaşıldı

3,4k aralığında Apex oynatabilse iyi olan mümkünse Ankara/Etimesgutta 2. el bir sistem önerebilir misiniz? bu fiyatlardaki sistemler hakkında pek bilgim yok monitörüm var 144hz ve 60hz 144 olanı satıp bütçeye ekleyebilirim 4,5k bi fiyatı var onu satarsam bütçe 8k fln olur ya da 60hz olanı satabilirim o da 2k fln eder

Tv box aldım onuda satıp bütçeye ekleyeceğim pek keyif vermedi

Rx5600 xt ler var 3200,3500 e acaba onlardan alsam üstüne bütçe yetermi anakart,işlemci almaya

Son düzenleme:
Mallesef kendisine mouse sordum ama afk :/
Bende bu arada bütçeyi kesinleştireyim bari kesin bi bütçe olması daha iyi olur gibi sizce 144hz olan monitörü mü satmalıyım 60hz olanı mı

Bende bu arada bütçeyi kesinleştireyim bari kesin bi bütçe olması daha iyi olur gibi sizce 144hz olan monitörü mü satmalıyım 60hz olanı mı
FPS oyunu ağırlıklı oynayacaksan 60hz olanı satmanı tavsiye ederim

60 i sat.
Alayım desen alamazsın 144hz.

Teşekkür ederim iyiler bence en kısa sürede bakayım umarım satılmazlar @HacıSOFU @ege001 sizce nasıl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kendi güç kaynağımı kullansam nasıl olur 400w tı kasa da var sayılır eski kasa ve güç kaynağı

Teşekkür ederim iyiler bence en kısa sürede bakayım umarım satılmazlar @HacıSOFU @ege001 sizce nasıl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kendi güç kaynağımı kullansam nasıl olur 400w tı kasa da var sayılır eski kasa ve güç kaynağı
Bende düsündüm ama emin olamadığım için ekledim. 12v kanalından kaç amper veriyor? Eğer 22 amper (A) daha az verebiliyorsa değişmeli. Eğer 2 kanalsa 16-17 A iki ayrı kanaldan verebiliyorsa idare edebilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,873
Üyeler
184,850
Son üye
mmmm
Geri