EmreBey52
80+ Silver
Dahası
Tarayıcıdan deneyin birde.VPN falan da denedim olmadı başka telefonlarda da
Tarayıcıdan deneyin birde.VPN falan da denedim olmadı başka telefonlarda da
beleşçiliğin gücüne uygulama bile dayanamadıgaliba uygulama gg oldu 3. defa kod alacaktım telefona şifre gelmiyor kayıt olurken
Tarayıcıdan olmuyor ve kampanya bitti sanırım neyse kısmet değilmişTarayıcıdan deneyin birde.
Bende gözüküyor hocam sizde sorun vargaliba kampanya bitti sitede kampanyalarda çıkmıyor agab sadece 2 defa kullanabildim
Alıntıyı görüntüle
50.000 kişilik stok vardı, bu kadar hızlı bitmesi mümkün mü?galiba kampanya bitti sitede kampanyalarda çıkmıyor agab sadece 2 defa kullanabildim
Alıntıyı görüntüle
nerede gözüküyor hocam uygulamamı yoksa site miBende gözüküyor hocam sizde sorun var
bilmiyorum ki usta sitede çıkmıyor50.000 kişilik stok vardı, bu kadar hızlı bitmesi mümkün mü?
Uygulamada.nerede gözüküyor hocam uygulamamı yoksa site mi
Muhtemelen mobil uygulamaya özel bir etkinlik olduğu için masaüstü sitesinde gözükmüyordur.nerede gözüküyor hocam uygulamamı yoksa site mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
bilmiyorum ki usta sitede çıkmıyor
amaç zaten uygulamayı indirtmek sitede gözükürse bir olayı kalmaznerede gözüküyor hocam uygulamamı yoksa site mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
bilmiyorum ki usta sitede çıkmıyor
Şu anda hem giriş yapmak hem de kayıt olmak mümkün değil gibi gözüküyor, kimse giremiyor.uygulamaya kayıt olabilen var mı şuan? Bana kayıt olurken istenen mesaj gelmiyor