- En İyi Cevap
- 11
Dahası
Hata veriyor
Bende de verdi. Akşam denerim.Hata veriyor
beyler patlamış
300 kişiyi kaldıramadı sistem
Mesaj otomatik birleştirildi:
olm ciddi ciddi 3.000 TL gg
forumda yazan herkes aldıysa
Çok üşendim bir ara yaparım@Vesemir ve @EnverPasha 10 TL nizi aldınızmı
Alayım teşekkürler@Vesemir ve @EnverPasha 10 TL nizi aldınızmı
şu anda alamazsınAlayım teşekkürler
Hadi bakalım okudum konuyu yapıyorum olursa ss atarımSelamlar, arkadaşım sayesinde haberdar olduğum bu kampanyadan sizleri de haberdar etmek istedim.
Ben 10 TL'lik Steam bakiyesi aldım ve rahatlıkla bu işlemler toplamda 5 dakikamı aldı diyebilirim.
Öncelikle bu 10 TL'lik indirim kuponunu 10 TL'den daha ucuz ürünlerde bile kullanabildiğinizi belirtmek isterim.
Yani bu kod "50 TL ve üzerinde 10 TL indirim" tarzında bir ürün değil. İster 5 TL'lik üründe kullanın, ister 50 TL'lik.
Ayrıca herhangi bir kart bilgisi girmenize de gerek yok. Yani bir banka veya kredi kartınız yoksa endişelenmeyin.
İndirim kuponunu Vodafone Pay uygulaması üzerinden alacağız. Her türlü operatör geçerli oluyor.
Mobil cihazımıza indirdiğimiz bu uygulamayı açın ve kayıt olun. (Kayıt olurken TC kimlik no ve telefon no gerekiyor)
(Fotoğraflara tıklayarak büyültebilirsiniz, okunabilirliği arttırmak için bilerek küçülttüm.)
Önemli Not: Yöntemleri uyguladığınızda size Hepsiburada'ya yazmanız için kod verilecek.
Bu kodu gördüğünüzde mutlaka ekran görüntüsü alın, bazen sorun çıkıyor ve kod bir daha gözükmüyor.
O kod olmadan 10 TL'lik hediye çekine sahip olamazsınız. Son adımdan sonra gelen kodu gördüğünüz anda not edin.
Alıntıyı görüntüle
Kayıt işlemi tamamlandıktan sonra ana ekrana geliyoruz. Bu kısımdan "Kampanyalar" bölümüne girin.
Alıntıyı görüntüle
Kampyanlar kısmına geldikten sonra indirim kodunu alacağımız kısmı görebiliyoruz.
Konuyu yayımladığım tarihte bu kampanya en üstte kalıyor. Sonraki tarihlerde bu kampanya daha alt sıralarda olabilir.
Alıntıyı görüntüle
Son olarak fırsatı kullan diyerek indirim kodunuzu alabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle