Telefon numaramı girerken öyle bir sorun yaşamıştım ancak uygulamayı kapatıp tekrar açınca düzeldi.Sistemde bir hata oluştu lütfen tekrar deneyiniz diyor. Sanırsam yoğunluk var.
Şu an hesap açabildim. Hattım Türk Telekom umarım olur diyelim. Olunca yazarım.Telefon numaramı girerken öyle bir sorun yaşamıştım ancak uygulamayı kapatıp tekrar açınca düzeldi.
Benimde tt hat. Operatör farketmiyor. Ben sipariş verdim bile.Şu an hesap açabildim. Hattım Türk Telekom umarım olur diyelim. Olunca yazarım.
Belki hepsiburada hesabına tanımlanmıştır. Hepsiburada'dan "Hediye Çeklerim" bölümünü kontrol et.Fırsatı kullana bastım kod çıktı kopyalama dan hepsiburada'ya girdim , sonra kodu almak için çıktım fırsat kullanıldı diyor
Benim de Türk Telekom, operatör tarafında kimsenin bir endişesi olmasın.Şu an hesap açabildim. Hattım Türk Telekom umarım olur diyelim. Olunca yazarım.
Atahan aynısını ben de düşündüm ama daha kimse uyanmadı İnşallah evdekiler uyanana kadar bitmezTurk telekom kullanicisiyim.
10 tllik steam key aldim, 50 kuruş da çek kaldı
Birazdan evdekilerin telefonundan da yapmayı deneyeceğim
Bende deFırsatı kullana bastım kod çıktı kopyalama dan hepsiburada'ya girdim , sonra kodu almak için çıktım fırsat kullanıldı diyor
Şimdi konuya not olarak ekledim, umarım başkaları bu sorunu yaşamaz.Bende de
E-posta adresime hemen hemen 1 dakikada geldi.ne kadar sürede teslim ediliyor?
Bu konu hakkında bir bilgim yok.Adresi falan sallasam sıkıntı olur mu?
Peki adresi doğru mu girdin? Öyle sorayım.Şimdi konuya not olarak ekledim, umarım başkaları bu sorunu yaşamaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
E-posta adresime hemen hemen 1 dakikada geldi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu konu hakkında bir bilgim yok.