5 KG Gainer + Shaker 1.799 ₺

TavafEdenAdam

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
150
Fittnes yapanlara ve kilo almak isteyenlere aşırı f/p gainer yanında 700ml shake hediyeli üstelik hayvansal protein içeriyor, kilo almak isteyenlere ve Bi nebzede olsa protein ihtiyacınızı karşılaması için alabilirsiniz, ben aldım 3 iş günü içerisinde geldi, shaker kendi shakerları sert plastik, sağlam bir shaker, yani bu ürüne 10/8.5 derim.

Ssn Sports Kendi Site Linki:
(burdan aldım)

yanlis hatirlamiyorsam bu markanin protein tozunda 30 graminda 3 gram protein cikmisti

kodla 1440a geliyor bu geçen hafta almıştım kod hala geçerli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yanlis hatirlamiyorsam bu markanin protein tozunda 30 graminda 3 gram protein cikmisti
kanıt varsa yollar mısın merak ettim

“EFSANE” yazınca %20 daha indirim kuponu gördüm. 1440 a geliyor

bu arada yeni shakerları epey sağlam olmuş öncekilerin kapak kısmı yırtılıyordu

O iddia çürütüldü, hatta bilimsel obez açıkladı, 4-5 ay önceki olay rejs

Bak onu görmedim çok iyi
pardon olaya ben de pek hakim degilim hatirladigim kadariyla uyarayim dedim

kodla 1440a geliyor bu geçen hafta almıştım kod hala geçerli

kanıt varsa yollar mısın merak ettim
hocam olay curutulmus arkadasin dedigine gore ve x postlari silinmis ama baska bir forumdan bu yaziyi buldum
merak ederseniz
İlk olarak S** S**** S**** N******* Command Quadro adıyla satışta olan ürün etiketinde 30 gr’lık tek porsiyonda 23 gr yani 100 gr’da 76 gr protein içerdiği beyanı yapılıyor. Ürünün analiz raporuna bakıldığındaysa ürün içeriğinde 100 gr’da 68,2 gr protein bulunduğu anlaşılıyor. Bu haliyle ürün beyan edildiğini aksine 70 gr’dan daha az protein içerdiği için başta bahsettiğimiz “yüksek protein” tanımlamasına uymuyor. Diğer yandan ürünün etiketinde 100 gr’da 1500 mg yani 1,5 gr Glisin içerdiği beyan edilmesine rağmen üründe analiz raporu sonucuna göre 100 gr’da 14 gr Glisin bulunduğu anlaşılıyor. Ürünün bu haliyle beyan edilenden neredeyse 10 kat daha fazla Glisin eklenmek suretiyle protein oranının %30 oranında daha yüksek hesaplanmasının sağlandığını belirtelim.

Fittnes yapanlara ve kilo almak isteyenlere aşırı f/p gainer yanında 700ml shake hediyeli üstelik hayvansal protein içeriyor, kilo almak isteyenlere ve Bi nebzede olsa protein ihtiyacınızı karşılaması için alabilirsiniz, ben aldım 3 iş günü içerisinde geldi, shaker kendi shakerları sert plastik, sağlam bir shaker, yani bu ürüne 10/8.5 derim.

Marka için oranları az diyorlardı hocam doğru mu? Çok sıcak bakılmıyor piyasada

Ssn Sports Kendi Site Linki:
(burdan aldım)

Benim forum neden bozuk ya

Marka için belirtiren oranları karşılamıyor diyorlardı hocam doğru mu? Pek sıcak bakılmıyor piyasada markaya

mideyi motor etmişti ama kilo aldırmıştı bu ürün bilginize

pardon olaya ben de pek hakim degilim hatirladigim kadariyla uyarayim dedim

hocam olay curutulmus arkadasin dedigine gore ve x postlari silinmis ama baska bir forumdan bu yaziyi buldum
merak ederseniz
İlk olarak S** S**** S**** N******* Command Quadro adıyla satışta olan ürün etiketinde 30 gr’lık tek porsiyonda 23 gr yani 100 gr’da 76 gr protein içerdiği beyanı yapılıyor. Ürünün analiz raporuna bakıldığındaysa ürün içeriğinde 100 gr’da 68,2 gr protein bulunduğu anlaşılıyor. Bu haliyle ürün beyan edildiğini aksine 70 gr’dan daha az protein içerdiği için başta bahsettiğimiz “yüksek protein” tanımlamasına uymuyor. Diğer yandan ürünün etiketinde 100 gr’da 1500 mg yani 1,5 gr Glisin içerdiği beyan edilmesine rağmen üründe analiz raporu sonucuna göre 100 gr’da 14 gr Glisin bulunduğu anlaşılıyor. Ürünün bu haliyle beyan edilenden neredeyse 10 kat daha fazla Glisin eklenmek suretiyle protein oranının %30 oranında daha yüksek hesaplanmasının sağlandığını belirtelim.
glisin oranına bişey diyemem ama protein oranı söylenenden %10 düşük çıkmış ki çoğu marka içindeki protein miktarının %10 + veya - sapabileceğini söylüyor yapılan araştırmaya da bakmak lazım tabi kimisi 100 gram ürünle 100 gram analiz sonucu çıkarır kimisi 1000 gram ürünle çıkarır

Hayatımda hiç protein tozu kullanmamıştım Fellas Whey Protein paketi aldım ufak ama tadı çok kötü geldi neredeyse kusacaktım bu nasıldır o protein tadı gelirmi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,229
Üyeler
183,962
Son üye
v3ys7
Geri