İsmine layık değillBahsettiğim Kağıt (Küfür içeriyor.)
Mektup mu kağıt mı artık neyse işte bu yazıyı okumadan önce "Maksimum ne olmuş olabilir ki?" diye okumaya başladım en başta her şey iyiydi ama "adım Yusuf." demesinden sonra yazdıklarını okumaya başlayınca şaşırıp kaldım. Gerçekten o 5. sınıf çocuğu böyle bir şeyi 1. sınıf çocuğuna yazmak için nasıl bir cesaret bulmuş ve böyle şeyler ona nasıl bu kadar normal geliyor? Bunu soruyor olma sebebim çocuk mektubun sonuna "Bu kağıdı annene göster." diye bir yazı eklemiş. Yazıların birkaçını ben okuyamadım o yazdıkları pek anlaşılmıyor ama arasından 5-10 kelime okusanız bile ne olduğunu anlarsınız. Yorum sizin yani ben diyecek pek bir şey bulamadım.
bu çocuğu bana bulun bi yerde karşıma çıksın dallama gircem başlarım bunların sığınmacılığına adam akıllı biri gelsede şu belalardan kurtulsakBahsettiğim Kağıt (Küfür içeriyor.)
Mektup mu kağıt mı artık neyse işte bu yazıyı okumadan önce "Maksimum ne olmuş olabilir ki?" diye okumaya başladım en başta her şey iyiydi ama "adım Yusuf." demesinden sonra yazdıklarını okumaya başlayınca şaşırıp kaldım. Gerçekten o 5. sınıf çocuğu böyle bir şeyi 1. sınıf çocuğuna yazmak için nasıl bir cesaret bulmuş ve böyle şeyler ona nasıl bu kadar normal geliyor? Bunu soruyor olma sebebim çocuk mektubun sonuna "Bu kağıdı annene göster." diye bir yazı eklemiş. Yazıların birkaçını ben okuyamadım o yazdıkları pek anlaşılmıyor ama arasından 5-10 kelime okusanız bile ne olduğunu anlarsınız. Yorum sizin yani ben diyecek pek bir şey bulamadım.
Ne Yazacağımı gercekten bilemedim.Bahsettiğim Kağıt (Küfür içeriyor.)
Sil dostum uyarı yeme bosu boşunaVay ??????????????
Mesaj otomatik birleştirildi:
(Tabii doğruysa eğer yanlışsa özür dilerim )
Yedik bile bu arada ne zaman ban yiyoruz ben baya uyarı yedimde bu aralarNe Yazacağımı gercekten bilemedim.
Yorumlarda bu gercek değildir yazılmış,Umarım öyledir.
Yoksa bu cocuğun acilen Ağır bir Pisikolojik Tedavi görmesi lazım
Sil dostum uyarı yeme bosu boşuna
Sil ağam değmez kansız ... İçin uyarı yemeVay orosbu çocuğu
(Tabii doğruysa eğer yanlışsa özür dilerim )
Yedim kiSil ağam değmez kansız ... İçin uyarı yeme
@Perfectshot06 hocam uyarı puanı 20 olunca 2 hafta ban yiyoruzya 2 hafta sonra 0 laniyormuYedim ki
Ayrıca bunların böyle olmasını sebebi ülkelerinde kadın görmemeleri herkes çarşaflı.Buraya gelince elleri şeyinde geziyorlar.Allah herkesin yardımcısı olsun hele kızların kadınların işler sakatElim ayağım titredi yeminle çok yaratıcı küfürler ederdimde banlanmak istemiyorum.Türkiyeyi bu hale getirenler utanmıyor biz utansak ne olur.Artık o eski zamanlar yok salayım kızanımı bişey olmaz.Saldım çayıra mevlam kayıra vs artık yalan.Küçük şehirde yaşıyorum ama farketmez bunlar her yerde.Herkes çocuğuna,kardeşine farketmez akrabasına sahip çıksın.Devir harbi kötü.Bu pantaları iyi kötü farketmez hiç umurumda değil mülteciyi ülkenin içine vatandaş gibi salmak saçmalığın daniskasıdır ki çoğuda vatandaş.Mülteci dediğin alırsın sınır kenarına çadırmı koyuyon ev mi yapıyon yap yaşasınlar orda biz yok din kardeşi yok öyle böyle mabadımızı traşladılar.Afganlısı surisi bütün soymantıların bu ülkeden gitmesi lazım fakat hiç böyle hayale gerek yok gitmeyecekler.Bu kafaylada bakıyorum kimse rahatsız değil yeni partide gelmez.O yüzden devamke arkadaşlar.Tr serverinde başarılar.Devir kötü kollayın mabadı.Başka serverler daha iyi ab serveri abd serveri bir çok server var.Şifreleri bulursanız o serverleri tavsiye ederim.
Benim yakınımda böyle bir olay olsun polise bırakmadan skrmElim ayağım titredi yeminle çok yaratıcı küfürler ederdimde banlanmak istemiyorum.Türkiyeyi bu hale getirenler utanmıyor biz utansak ne olur.Artık o eski zamanlar yok salayım kızanımı bişey olmaz.Saldım çayıra mevlam kayıra vs artık yalan.Küçük şehirde yaşıyorum ama farketmez bunlar her yerde.Herkes çocuğuna,kardeşine farketmez akrabasına sahip çıksın.Devir harbi kötü.Bu pantaları iyi kötü farketmez hiç umurumda değil mülteciyi ülkenin içine vatandaş gibi salmak saçmalığın daniskasıdır ki çoğuda vatandaş.Mülteci dediğin alırsın sınır kenarına çadırmı koyuyon ev mi yapıyon yap yaşasınlar orda biz yok din kardeşi yok öyle böyle mabadımızı traşladılar.Afganlısı surisi bütün soymantıların bu ülkeden gitmesi lazım fakat hiç böyle hayale gerek yok gitmeyecekler.Bu kafaylada bakıyorum kimse rahatsız değil yeni partide gelmez.O yüzden devamke arkadaşlar.Tr serverinde başarılar.Devir kötü kollayın mabadı.Başka serverler daha iyi ab serveri abd serveri bir çok server var.Şifreleri bulursanız o serverleri tavsiye ederim.
Ayrıca bunların böyle olmasını sebebi ülkelerinde kadın görmemeleri herkes çarşaflı.Buraya gelince elleri şeyinde geziyorlar.Allah herkesin yardımcısı olsun hele kızların kadınların işler sakat
Allah göstermesin kimseye düşüncesi bile kötü.Ama gerçekten olacak böyle bir şey yeminle ölümüne dayakBenim yakınımda böyle bir olay olsun polise bırakmadan skrm
Hocam seçimden sonra ülke karisacak gibi umarım hayırlısı olur.Allah göstermesin kimseye düşüncesi bile kötü.Ama gerçekten olacak böyle bir şey yeminle ölümüne dayak