50 bin TL'ye telefon önerisi

visu

80+
Reaksiyon skoru
6
Bütçe
50000
Selam arkadaşlar 50 bin TL bütçem var ekimin sonuna doğru bir telefon alacağım şuan listemde iPhone 14 Samsung s24+ Samsung s25 fe ve honor 400 pro var ben bu telefonlar arasından iPhone taraftarıyım ama Kaçak telefon da alabilirim Samsung modellerine ımeı atılmıyor diye duydum pek bilgim yok Kaçak telefon alınabilir mi yurt içi alacaksam yukarıdakilerden hangisini almalıyım

iphone 15 al 14 ten daha iyidir
Selam arkadaşlar 50 bin TL bütçem var ekimin sonuna doğru bir telefon alacağım şuan listemde iPhone 14 Samsung s24+ Samsung s25 fe ve honor 400 pro var ben bu telefonlar arasından iPhone taraftarıyım ama Kaçak telefon da alabilirim Samsung modellerine ımeı atılmıyor diye duydum pek bilgim yok Kaçak telefon alınabilir mi yurt içi alacaksam yukarıdakilerden hangisini almalıyım

iPhone 15 diğer Android kısımlardan iyi midir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iOS daha cok istiyorum ama kafama yatarsa bakacağım
bence iphone androidden her zaman iyidir ama alacaksan iphone 15 al 14 ten daha iyi fiyat farkı çok yok 50 bin tl iphone 15

24 ultra çözebilirsin

Telefondan ne istediğine bağlı.

Overall bakarsak bütçe yeterse s25
14ü ele 13 ile neredeyse aynı 14 yerine 15i ekle.

s24 ultra net olarak ip 15ten de diğer androidlerden de cok daha iyi ve stabil bir cihaz. kamera performans vb her şeyi tatmin ediyor

android alırsan iphone gibi değerli satamayabilirsin ileride en kötü 1 -2 seneye satar iphone 17 alırsınn
Telefon değiştirmeyi düşünmüyorum 4 sene içerisinde

24 ultra çözebilirsin
Kaçak mı

Telefondan ne istediğine bağlı.

Overall bakarsak bütçe yeterse s25
14ü ele 13 ile neredeyse aynı 14 yerine 15i ekle.
50 kye kadar herşeyi alabilirim s25 de olur çok bilgim yok kamerası beni üzmesin günlük kullanımda takılma yapmasın sadece iOS işletim sistemi hoşuma gidiyoe o yüzden iPhone istiyorum ama android kısmının özellikleri daha iyiyse onu da alabilirim

android alırsan iphone gibi değerli satamayabilirsin ileride en kötü 1 -2 seneye satar iphone 17 alırsınn
İsterse hic para etmesin ileride 4 sene beni üzmesin yeter

Geri