Neler Yeni

500-700 TL Arası Mouse Önerisi

TRXeNoNTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Samet Tüfekçioğlu
Yakın zamanda mousem bozuldu ve yeni bir mousea ihtiyacım var. 500-650 TL Arası bir bütçem var. Güzel, sağlam mouse önerilerinizi bekliyorum.
Mouse için öyle çok özellikli olması gibi bir isteğim yok hani çoğu mouseda olduğu gibi 2 makro tuşu, ergonomik yapı ve örgülü kablo benim için yeterli olur, ha bi de olursa altın uç, bunlar dışında bu fiyatlar arasındaki en iyi sensörlere sahip mousei önerirseniz sevinirim çünkü fps oyunları oynuyorum.

Mujka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
982
İsim
Mustafa Polat
Yakın zamanda mousem bozuldu ve yeni bir mousea ihtiyacım var. 500-650 TL Arası bir bütçem var. Güzel, sağlam mouse önerilerinizi bekliyorum.
Mouse için öyle çok özellikli olması gibi bir isteğim yok hani çoğu mouseda olduğu gibi 2 makro tuşu, ergonomik yapı ve örgülü kablo benim için yeterli olur, ha bi de olursa altın uç, bunlar dışında bu fiyatlar arasındaki en iyi sensörlere sahip mousei önerirseniz sevinirim çünkü fps oyunları oynuyorum.
Rival 3 önerecktim de örgü kablo değil bütçenin de altında.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Viper Mini

TRXeNoNTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Samet Tüfekçioğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Viper Mini
Evet rival 3 örgülü kablo olsaydı ben de onu düşünecektim özellikleri gayet iyi gibi

Viper Mini
Viper mininin inceleme videolarını bi izleyeyim, fiyatı günümüze göre iyi gözüküyor, tabi özellikleri de iyiyse

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,107
İsim
kilan embappe
Pulsefire Haste

E ben 6 dakika önce böyle bir mesaj atmadım ki

Son düzenleme:

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
Pulsefire Haste

E ben 6 dakika önce böyle bir mesaj atmadım ki
bnde de oluyor arada mesela dün yazmışım ama bu gün yazmışım gibi gösterdi
konu sahibi konuyu yükseltirse en son mesaj yeni atılmış gibi oluyor bende yaşamıştım sonradan anladım

konu sahibi konuyu yükseltirse en son mesaj yeni atılmış gibi oluyor bende yaşamıştım sonradan anladım
bak dün atmıştım mesajı 2dk önce diyor

TRXeNoNTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Samet Tüfekçioğlu
Kablosuz olarak orichi v2 vardı 699 a ona bakabilirsin
Kanka kablosuz bir mouse, kablolu bir mouse’a göre daha geç tepkime vermez mi, kablolu tercih etmek daha iyi değil mi?
Yani kablosuz olmasının güzel yanı mouseyi istediğim gibi bağımsız kontrol edebilirim ama eğer ki kablolu bir mouse’a göre tepkime oranı çok fark ediyorsa kablolu mouse tercih ederim.
Bu kablolu ve kablosuz arasındaki tepkime sürelerine dair bilgili bir arkadaş varsa ve bilgilendirirse çok sevinirim.
(Mouse’in tepkime süresi benim için önemli, fps oyunları ağırlıklı oynuyorum.)

bipolar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Muhammed Berat Yörük
rival 3 al kablosuz ya da g305 nays ile alırsan ikiside 700 civarına düşüyor

pr0phet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Mehmet Emin Güneşli
Kanka kablosuz bir mouse, kablolu bir mouse’a göre daha geç tepkime vermez mi, kablolu tercih etmek daha iyi değil mi?
Yani kablosuz olmasının güzel yanı mouseyi istediğim gibi bağımsız kontrol edebilirim ama eğer ki kablolu bir mouse’a göre tepkime oranı çok fark ediyorsa kablolu mouse tercih ederim.
Bu kablolu ve kablosuz arasındaki tepkime sürelerine dair bilgili bir arkadaş varsa ve bilgilendirirse çok sevinirim.
Pahalı kablosuz mouselar kaliteli oluyor onlarla fps oyunu oynanır.

bipolar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Muhammed Berat Yörük
bu rival 3 wireless:
https://www.pazarama.com/steelserie...sap&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&v=1.99.3

bu da g305 lightspeed:

emin ol valo cs r6 gibi oyunları yıllardır oynarım yeni geçtim bende kablosuz mousea ve hiçbi fark yok kaliteli bi mouse alırsan emin ol sorun yaşamaycaksın 👍

Top Bottom