Machine0101
80+
- Reaksiyon skoru
- 72
Güzel sesli görüşebilen spor modu olan güzel bir akıllı saat var mı fp ürünü max 500 TL’ye kadar
Replika bu. Benzer modelini arkadaşım Egst teknoloji diye bir yerden almıştı 600tl'ye görüşme falan yapıyor ama replika mal almanı önermem.https://ty.gl/202wie2tzl aslında bu var da güvenemedim ne kadar iyi diye 4 yorum var bilmiyorum
Replikse ürünün eksileri nelerdirReplika bu. Benzer modelinia arkadaşım Egst teknoloji diye bir yerden almıştı 600tl'ye görüşme falan yapıyor ama replika mal almanı önermem.
Sahte oluyor. Arkadaşım orijinalinin bire bir aynısı falan diyor ama siz yinede bulaşmayın derim. Bataryası falan ileride sorun falan çıkartır. Birşeyler olur falan. Paran olursa Amazfit Verge öneririm. Biraz pahalı ama baya iyi saat.Replikse ürünün eksileri nelerdir
Ben en iyisi almayayım kardeşim sağolSahte oluyor. Arkadaşım orijinalinin bire bir aynısı falan diyor ama siz yinede bulaşmayın derim. Bataryası falan ileride sorun falan çıkartır. Birşeyler olur falan. Paran olursa Amazfit Verge öneririm. Biraz pahalı ama baya iyi saat.
Aynen hiç uğraşma bencede.Ben en iyisi almayayım kardeşim sağol
Güzel sesli görüşebilen spor modu olan güzel bir akıllı saat var mı fp ürünü max 500 TL’ye kadar
500tl bütçede sesli görüşme olmaz. 3k'lık saatlere falan bakman lazım.Güzel sesli görüşebilen spor modu olan güzel bir akıllı saat var mı fp ürünü max 500 TL’ye kadar