Muhammet.1
80+
- Reaksiyon skoru
- 17
Şöyle 5bin tl'ye monitörlü bilgisayar almak istiyorum bilgisayar toplamayı tam bilmiyorum o yüzden sizden güzel bir toplama bilgisayar toplamanızı Rica etsem?
hazır sistem alırsan daha iyi olabilir kısıtlı bütçelerde.Şöyle 5bin TL'ye monitörlü bilgisayar almak istiyorum bilgisayar toplamayı tam bilmiyorum o yüzden sizden güzel bir toplama bilgisayar toplamanızı Rica etsem?
"Teknobiyotik,Sinerji,Gamegaraj,incehesap"gibi sitelerden bütçene uygun bitane hazır sistem seçersen iyi olur ekran kartı 1650s yapabilirse iyi olur.Şöyle 5bin TL'ye monitörlü bilgisayar almak istiyorum bilgisayar toplamayı tam bilmiyorum o yüzden sizden güzel bir toplama bilgisayar toplamanızı Rica etsem?
Monitör dahil![]()
Teknobiyotik Bayram Özel Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }www.teknobiyotik.com
özelikler güzelde değişik markalaar var![]()
Teknobiyotik Bayram Özel Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }www.teknobiyotik.com
bu güzel çok iyi ama ramı hyprex kingstomla falan değiştirsek fiyat değişirmiSSD Geil yapılıp 1650S seçilip alabilir.![]()
MK1.5 Monitörlü Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Ram iyi kral merak etme.bu güzel çok iyi ama ramı hyprex kingstomla falan değiştirsek fiyat değişirmi
eyvallahRam iyi kral merak etme.
Ben de aynısının 3200mhz olanını kullanıyorumeyvallah