Neler Yeni

5000 TL'ye Kadar Alınabilecek En İyi Bisiklet

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Onur
Dostlar not alın belki de bir bisiklet inceleme videosu gelir Abdullah abi de kabul ederse.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Ben 4 yıl Salcno kullandım belki bisikleti 1000 Kere düşürmüşümdür bir şey olmadı. Sonra daha büyüğünü aldım(Salcano) eskisini yerden yere fırlattım sokakta hala dağalmadı :)

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Ne zaman almayı düşünüyorsun?

İzmir Decathlon'da bisiklet bölümünde çalışan bir arkadaşım var.
Kendisi de yıllardır Ghost vs. üst seviye bisikletler kullanıyor.
Hafta sonu ona sorup geri dönüşünü yazarım buraya veya mesaja.

Bobo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
A
Hangi model? Benim kullandığım model XC150'ydi deneme amaçlı giriş seviyesi bir şey tercih ettim ama maalesef sonu kötü bitti.
Belkide ben fazla kullanmadığım içindir

Son düzenleme:

Lost_Dragon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
920
İsim
Göksel Gündüz
Evet arkadaşlar bu sefer ben size danışayım bisiklet konusunda deneyimli arkadaşlardan 5000 TL'ye kadar alınabilecek en iyi F/P bisiklet önerisi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler

Korona var abi korona ne diyon sen? Kendine gel 😃 Ne yapacan bisikleti dağlara mı kaçacan 😄 Bence Christiano Ronaldo gibi ada al 😁

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bro şimdi mtb de şehir içinde sürülür. Şehir modelleride hatta yarış modelleride. Bunların tabi kadro, lastik ebadı ve amortisör gibi farkları var önce hangisi hoşuna gider ona bakman lazım. Şimdi Bi mtb modelle 3 pedalda gideceğin yolu şehir bisikleti ile tek pedalda gidersin lastik basma şekli yüzünden ama kalça ağrısı farkı var birde. O yüzden önce Bi mağazada denemeli sonra tavsiye almalısın. Biz senin topladığın sistemin test videosunda alacağımız performansı biliriz ama bisiklet çok farklı.

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,977
İsim
Chloe Grace Moretz
abi f/p oyuncu çorabı ne zaman gelicek ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,574
Üyeler
166,231
Son üye
alperen24444
Top Bottom