Öneri 5000TL'ye kadar gaming mouse önerisi

uintptr_t

80+
Reaksiyon skoru
44
5000tl ye kadar gaming mouse önerilerinize açığım, hafif ve kablosuz ayrıca şarj istasyonu olması çok çok önemli. razer deathadder v2 pro'dan geçeceğim.

bi anlayan arkadaşımız bakabilir mi

5000tl ye kadar gaming mouse önerilerinize açığım, hafif ve kablosuz ayrıca şarj istasyonu olması çok çok önemli. razer deathadder v2 pro'dan geçeceğim.
5k fantazik bi rakam 2kdan sonra pek değişmez performans, beklentiniz nedir sizin ona göre öneri yapılır

Deathadder v3 pro.

Logitech G Pro X Superlight Hero

• Beğen
Reaksiyonlar: Gjea
Deathadder v3 pro kullanıyorum öneririm dostum.

5000 liralık mouse seni Global yapmaz.

5000 liralık mouse seni Global yapmaz.
Ne ? 1. Yapar demedim, 2. Ne kadarlık alacağım seni zerre alakadar etmez zaten piyasada istediğim mouse 3000~5000 arası.
Acil şifalar diliyorum arkadaşım umarım yakın zamanda tedavi olursun.

Ne ? 1. Yapar demedim, 2. Ne kadarlık alacağım seni zerre alakadar etmez zaten piyasada istediğim mouse 3000~5000 arası.
Acil şifalar diliyorum arkadaşım umarım yakın zamanda tedavi olursun.

Sen 5000 vermeye devam et kardeşim kolay gelsin. 300 liralık mousela senin yapıpta benim yapamadığım hiçbirşey olmaz. 😂

2000 liradan sonrası toplu mouse ile aynı işleve sahip.

Sen 5000 vermeye devam et kardeşim kolay gelsin. 300 liralık mousela senin yapıpta benim yapamadığım hiçbirşey olmaz. 😂
Ciddiyim sıkıntıların var bipolar olabilirsin veya ailenden sözlü veya fiziksel şiddet görüyor olabilirsin üstüne gitmeyeceğim. Kurduğun cümleleri umarım kendin kavrayabiliyorsundur. Konuya gelip kuduracağına psikologdan randevu al kanka.

Ciddiyim sıkıntıların var bipolar olabilirsin veya ailenden sözlü veya fiziksel şiddet görüyor olabilirsin üstüne gitmeyeceğim. Kurduğun cümleleri umarım kendin kavrayabiliyorsundur. Konuya gelip kuduracağına psikologdan randevu al kanka.

Max 15. ✋

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,321
Üyeler
197,432
Son üye
wzeshu
Geri