5k fantazik bi rakam 2kdan sonra pek değişmez performans, beklentiniz nedir sizin ona göre öneri yapılır5000tl ye kadar gaming mouse önerilerinize açığım, hafif ve kablosuz ayrıca şarj istasyonu olması çok çok önemli. razer deathadder v2 pro'dan geçeceğim.
Lamzu Atlantis5000tl ye kadar gaming mouse önerilerinize açığım, hafif ve kablosuz ayrıca şarj istasyonu olması çok çok önemli. razer deathadder v2 pro'dan geçeceğim.
Ne ? 1. Yapar demedim, 2. Ne kadarlık alacağım seni zerre alakadar etmez zaten piyasada istediğim mouse 3000~5000 arası.5000 liralık mouse seni Global yapmaz.
Ne ? 1. Yapar demedim, 2. Ne kadarlık alacağım seni zerre alakadar etmez zaten piyasada istediğim mouse 3000~5000 arası.
Acil şifalar diliyorum arkadaşım umarım yakın zamanda tedavi olursun.
Ciddiyim sıkıntıların var bipolar olabilirsin veya ailenden sözlü veya fiziksel şiddet görüyor olabilirsin üstüne gitmeyeceğim. Kurduğun cümleleri umarım kendin kavrayabiliyorsundur. Konuya gelip kuduracağına psikologdan randevu al kanka.Sen 5000 vermeye devam et kardeşim kolay gelsin. 300 liralık mousela senin yapıpta benim yapamadığım hiçbirşey olmaz.
Ciddiyim sıkıntıların var bipolar olabilirsin veya ailenden sözlü veya fiziksel şiddet görüyor olabilirsin üstüne gitmeyeceğim. Kurduğun cümleleri umarım kendin kavrayabiliyorsundur. Konuya gelip kuduracağına psikologdan randevu al kanka.