500Bin'e araba önerisi

VeV1

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
450
Bütçe
500000
Arkadaşlar akrabama 400-ile 600 bin arası bir araba önererbilir misiniz?
4 kapılı otomatik vites istiyoruz.
Kendisi kadın o tarz binek bir araç lazım ilk arabası olacak inşallah. Evden işe işten eve kullanacak
Rica etsem
400 bin TL ye ayrı
500 bin TL ye ayrı
600 bin TL ye ayrı önerilerde bulunabilir misiniz?
Mümkünse 500 bin bandında neler önerebilirsiniz?
Şimdiden çok teşekkür ederim.

kadına uygun olur mu bilmiyorum da ben kendime scirocco bakıyorum iki kapılı genç işi motor gücü yüksek yakışıklı araç

kadına uygun olur mu bilmiyorum da ben kendime scirocco bakıyorum iki kapılı genç işi motor gücü yüksek yakışıklı araç
Mümkünse 4 kapılı otomatik vites düşünüyoruz hocam yazmayı unutmuşum pardon

Sıfır harici alma en azından garanti var. 2. el tamamen dolandırcılık oldu artık malum ülke hukuku belli

Mahkemelerde sürünürken bol bol biriktirirsin o halde kolay gelsin
Herkesi kendin mi sandın ya öyle cevaba böyle cevap Ben 500k bütçe yazıyorum sıfır araba öneriyorsun bir de küstahlık peşindesin hadi işine

Merhaba,yukarıda ki arkadasın yazdıgına sadece gülüyorum 🙂

400 bandına otomatik ve kücüklük olarak
Polo,Peugeot 307, ve Nissan Micra önerebilirim.

500 bandına gene bir bayan icin en mantıklısı Opel Corsa ve Honda Jazz olacaktır diye düsünüyorum.

600 bandı icin 2014 Model Pololar,Megane 2 ve Focus 2 bakılabilir uzun yıllar Megane 2 ve Focus 2 binen birisi olarak bunları gönül rahatlıgıyla ekledim.

Piyasa okadar garip ki 400 den 600 e cıkınca 400 deki arabanın daha temizini 600 ede alabiliyorsun o yüzden modeller üc assa bes yukarı aynı denk geliyor yinede ayırmaya calıstım.

Merhaba,yukarıda ki arkadasın yazdıgına sadece gülüyorum 🙂

400 bandına otomatik ve kücüklük olarak
Polo,Peugeot 307, ve Nissan Micra önerebilirim.

500 bandına gene bir bayan icin en mantıklısı Opel Corsa ve Honda Jazz olacaktır diye düsünüyorum.

600 bandı icin 2014 Model Pololar,Megane 2 ve Focus 2 bakılabilir uzun yıllar Megane 2 ve Focus 2 binen birisi olarak bunları gönül rahatlıgıyla ekledim.

Piyasa okadar garip ki 400 den 600 e cıkınca 400 deki arabanın daha temizini 600 ede alabiliyorsun o yüzden modeller üc assa bes yukarı aynı denk geliyor yinede ayırmaya calıstım.
hocam allah razı olsun kaç gündür cevap veren yoktu. Arabalar ile pek aram yok da böyle çok iyi bir fikir oldu sağolasın.

Hocam nalaka, neye yükseldin bu kadar? Adam param yok diyor sadece :d
Mahkemelerde sürünürken bol bol biriktirirsin o halde kolay gelsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam iyi bir expere gidin ama. Fiyatı tuzlu olsa bile gidin, sonra başınız ağrımasın. Detaylı bakanlar var onları öneririm, isim vermek sorun olur mu bilemedim şuan.
hocam allah razı olsun kaç gündür cevap veren yoktu. Arabalar ile pek aram yok da böyle çok iyi bir fikir oldu sağolasın.

• Beğen
Reaksiyonlar: VeV1
Geri