500₺ ile ne yapayım ?

ahenk'

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,586
Haftalığım 500₺.

Bu parayla ne yapılır. Kafede şurada burada harcamak istemem.
Dolar yatırım tavsiyesi de olmasın lütfen.

Şimdi şöyle.
2 hafta biriktirsen 1000₺ ile ne yapabilirim olacak, 1 ay biriktirsen 2000₺ ile ne yapabilirim olacak. Bu gelir kesin ise biriktirip istediğin güzel bir şeyi alabilirsin.

Bu arada ne aldıysan bilgilendirsene bende parayı harcayacak yer bulamıyorum.

Son düzenleme:
Bana verebilirsin. (!) AYT fizik kitabı alacaktım.

Haftalığım 500₺.

Knk zaten kış geliyor ayrıca okul açılıyor. Hem yeni yeni kıyafetler ve ayakkabılar alırsın hemde okul için kaynak oluşturursun.
Kitap - kaynak - harçlık.
Baban az da olsun yükten kurtulur. Çünkü artık kıyafet almak o kadar ucuz değil bence.
Yatırım yap derdim ama elindeki o kadar büyük para değil ayrıca haftalığınmış. O parayı kazanana kadar çektiğin zorluğu tahmin edebiliyorum o yüzden riske atma verimli kullan

Haftalığım 500₺.

İhtiyacın olan bir ürün al bu kablosuz kulaklıkta olabilir veya termos da olabilir artık ne istersen.

Haftalığım 500₺.

paranin erimemesi icin her 2 haftada bir dolar al 5bin 4bin olana kadar. Sonrasinda borsadan hisse alabilirsin tabi herhangi bir ihtiyacin yoksa. Bu arada arada bi kafeye gidip kirwelerle takil kanka 1 kez geliyorsun dünyaya arada kendini alkolle falan ödüllendirebilirsin bu derece kaliplasmis bir hayat yasama

bas coine

paranin erimemesi icin her 2 haftada bir dolar al 5bin 4bin olana kadar. Sonrasinda borsadan hisse alabilirsin tabi herhangi bir ihtiyacin yoksa. Bu arada arada bi kafeye gidip kirwelerle takil kanka 1 kez geliyorsun dünyaya arada kendini alkolle falan ödüllendirebilirsin bu derece kaliplasmis bir hayat yasama
kanka arkadaşlarla tabii takılıyorum da demek istediğim tüm parayı oraya gömmekti. Bu arada sanırım kıyafete basıcam parayı.

Geri