Neler Yeni

500tlye oyuncu masası

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Arkadaşlar merhaba 500tl civarlarında kasayı + monitörü yanıma koyabileceğim sallanmayacak görünüşü de fena olmayan 500tl civarı bir masa önerebilir misiniz?
Bu videodaki masayı çok beğeniyorum mesela oradan az çok istediğimi anlayabilirsiniz.Bir de siyah renk güzel olur beyaz rengi pek sevmem.

jouly

80+ Bronze
Arkadaşlar merhaba 500tl civarlarında kasayı + monitörü yanıma koyabileceğim sallanmayacak görünüşü de fena olmayan 500tl civarı bir masa önerebilir misiniz?
Bu videodaki masayı çok beğeniyorum mesela oradan az çok istediğimi anlayabilirsiniz.Bir de siyah renk güzel olur beyaz rengi pek sevmem.
sana bi tavsiye vereyim asla heveslenip siyah masa alma çok sık tozlanıyor günlük masanın tozunu almazsan gözüne batıyor tozlar sakın ama sakın siyah masa alma.o bütçe civarına marangoza özel ahşap görünümlü bir masa yaptırabilirsin.youtubede furylevel diye bir kanal var o adamın ahşap masası çok hoş duruyor öyle bişi yaptırabilirsin

WonderFul

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Muhammed Ali Bayrak
Arkadaşlar haklı marangoza yaptırmak hem daha ucuz hem güvenli olur.

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
artık link koyulmuyor mu linkim neden kaldırıldı?
Attığım video onunkiydi zaten.

ahmetim_64

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Ahmet Karagöz
Facebook
albay6464
Ben mobilya işinden biraz anlarım tanıdığınız bir mobilyacıya yaptırmanız daha iyi ve sağlıklı olacaktır hazırlarda bazılarında çok kötü malzemeler kullanılıyor baştan söyleyeyim.

Top Bottom