aslan punch
80+
- Reaksiyon skoru
- 100
300-500 ekle kasayı değiştir sistemleri gelmiş. Hangisi en avantajlı olanı beyler
kartı dengelemek istesen 50k oluyor zaten. 5060ti 16gb hayaliniz varsa olmasın burada. ama 5060 olabilir belki300-500 ekle kasayı değiştir sistemleri gelmiş. Hangisi en avantajlı olanı beyler
Hocam öncelikle konu için teşekkürler. Evet, güzel fırsatlar var, misal ben kardeşim için pc bakıyorum ancak intel işlemciler korkutuyor çünkü maalesef şöyle bir mevzu var;300-500 ekle kasayı değiştir sistemleri gelmiş. Hangisi en avantajlı olanı beyler
13. ve 14. nesil i7 ve i9larda var ama bu i5 geçtiği için bunda bozulma yok diye biliyorum. yanlış olabilirHocam öncelikle konu için teşekkürler. Evet, güzel fırsatlar var, misal ben kardeşim için pc bakıyorum ancak intel işlemciler korkutuyor çünkü maalesef şöyle bir mevzu var;
Reddit de konusu vardı bulabilirsem eklerim, videoda i5 ler de geçtiği için var olarak varsaydım. Ha teknoloji şans işi, belki hiç sorun yaşatmayacak bilemiyorum ama yine de tedirgin ediyor.13. ve 14. nesil i7 ve i9larda var ama bu i5 geçtiği için bunda bozulma yok diye biliyorum. yanlış olabilir
fiyatları çok makul olmasa alınmaz zaten. ama %60 kadar falan fiyat farkı oluyorReddit de konusu vardı bulabilirsem eklerim, videoda i5 ler de geçtiği için var olarak varsaydım. Ha teknoloji şans işi, belki hiç sorun yaşatmayacak bilemiyorum ama yine de tedirgin ediyor.
Anakart ağlıyor arkada300-500 ekle kasayı değiştir sistemleri gelmiş. Hangisi en avantajlı olanı beyler
Microcode güncellemesi, BİOS düzenlemeleri geldikten sonra kullanılmaya başlanan işlemcilerde bir sorun çıkacağını sanmıyorum. Sorunun olma sebebi genelde işlemciye yanlış voltaj verilmesi ve bunun kalıcı hasara sebep olması.Reddit de konusu vardı bulabilirsem eklerim, videoda i5 ler de geçtiği için var olarak varsaydım. Ha teknoloji şans işi, belki hiç sorun yaşatmayacak bilemiyorum ama yine de tedirgin ediyor.
Reddit de konusu vardı bulabilirsem eklerim, videoda i5 ler de geçtiği için var olarak varsaydım. Ha teknoloji şans işi, belki hiç sorun yaşatmayacak bilemiyorum ama yine de tedirgin ediyor.