5060 Tİ 16GB FURMARK TEST SONUÇLARI NASIL?

Visa

80+
Reaksiyon skoru
33
Merhabalar yeni sistem aldım 11 gün oldu furmark testi yapim dedim max 76 dereceye çıktı normal mi sizce? Ekran kartım Colorful Battle AX 5060 Ti 16 GB

180w çekerken 76 derece çıkması bana pek normal gibi gelmedi hocam

Valla bilmiyorum hocam olduğu gibi kullanmaya başladım sadece Rami Expo 1 yaptım 6000MHz vermesi için.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Youtubede bir tane video buldum aynı marka model 68 derece alıyor adam maximum

Son düzenleme:
Normal gözüküyor. %41 fan hızı ile çok normal. Furmark oyunlardaki gibi zorlamıyor. Oyunlar daha az zorluyor sistemi. Bir de kasa durumu önemli. Havalandırma iyi değilse içeride sıcak hava birikiyordur

Normal gözüküyor. %41 fan hızı ile çok normal. Furmark oyunlardaki gibi zorlamıyor. Oyunlar daha az zorluyor sistemi. Bir de kasa durumu önemli. Havalandırma iyi değilse içeride sıcak hava birikiyordur
Hocam birde benim kardeşim evde oluyor valorant falan oynuyor 15.30 dan 20.30 a kadar falan ondan sonra yapmıştım ben testi ondan mı dicemde alakası yoktur sanırsam, GTA 5 de 55 derece aldım maximum, asetto Corsada 71 derece aldım kasa biraz dar evet segotep axe 5 650w siyah kasa

Aynı konuyu geçen gün de açtın. Normal olduğunu söyledik, basit bi undervoltla çözebileceğini söyledik, üşeniyorum yapamam dedin, e hem üşeniyorsun hem de şimdi yine aynı konuyu açıyorsun. Aynı konuyu açacak kadar dert ettiysen bu durumu neyine üşeniyorsun hayatından 20 dk verip yapacaksın yapman gerekeni. Attığın videodaki adamın kartının 68 derece olma sebebi fanlarının %69 da 2300rpm de uçak kaldırması.

Aynı konuyu geçen gün de açtın. Normal olduğunu söyledik, basit bi undervoltla çözebileceğini söyledik, üşeniyorum yapamam dedin, e hem üşeniyorsun hem de şimdi yine aynı konuyu açıyorsun. Aynı konuyu açacak kadar dert ettiysen bu durumu neyine üşeniyorsun hayatından 20 dk verip yapacaksın yapman gerekeni. Attığın videodaki adamın kartının 68 derece olma sebebi fanlarının %69 da 2300rpm de uçak kaldırması.

Aynı konuyu açmadım hocam foruma saldırı olduğu için biraz geriye almışlar konu kaldırılmış o yüzden tekrar açtım

5060 ti gibi koklayan bi karta 76 derece fazla

250-300w çeken 3080 im bile en baba 69 görüyordu oda %50 fan hızında

%41 fan hızı ve watt tüketimi baya düşük olan kart için 76 hayli fazla

Undervoltsuz kullanmayın şu ekran kartlarını 1.075 1.081 1.069 bu voltajlara gerek yok fabrika basıyor en tepeden voltajı herşeyde stabil çalışsın diye

Valla bilmiyorum hocam olduğu gibi kullanmaya başladım sadece Rami Expo 1 yaptım 6000MHz vermesi için.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Youtubede bir tane video buldum aynı marka model 68 derece alıyor adam maximum

tekrar bi test yapim dedim şuan böyle

tekrar bi test yapim dedim şuan böyle

fan hızı %40 dan %70 e cıkmıs sıcaklıgın düşmesi zaten normal onun dışında şu sıcaklıgı bu kadar dert etmene de gerek yok yanıcak hali yok cok takıldıysan uw yap geç

fan hızı %40 dan %70 e cıkmıs sıcaklıgın düşmesi zaten normal onun dışında şu sıcaklıgı bu kadar dert etmene de gerek yok yanıcak hali yok cok takıldıysan uw yap geç
yok tekrar bi test yapayım dedim takılmadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,187
Üyeler
192,635
Son üye
etodonmez
Geri