5070 2 k ultra kaç yıl götürür?

şahsen 5k ekleyip 9070xt alman daha mantıklı geldi bana. o aksiyona gerek yok değşme bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bence 4070ti/ti super gücünde olur 9070xt fiyatında olur hocam. o zaman almak mantıklı olur mu bilemiyorum
çok hard gamer değilseniz 5070ti 4080s gücünde hayli hayli yeter herkese ultra yerine full de açın bir şey olmaz ki 2 kda 7800xt de ultrada açıyor

çok hard gamer değilseniz 5070ti 4080s gücünde hayli hayli yeter herkese ultra yerine full de açın bir şey olmaz ki 2 kda 7800xt de ultrada açıyor
aksini iddia etmedim tahminimi söyledim 5070 super mevzusundan bahsediyorsanız

Hocam 5070 almakla cok iyi yapmissin gigabayt 9070xt var bende 16 vramlii drop yiyorum fan problemim var afmf acinca asiri derecede Ghosting oluyor ya benim kartta bi problem vardi yada geneli böyle
İnan bilmiyorum hocam belki size denk gelmiştir inşallah sorununız düzelir hocam

Oyunlar UE5 denen gudubet motorla yapilmaya devam ettikce 6090 taksan da tatmin etmeyecek performanslari.Eger bu durum biraz degisirse 5070in ultrada min 3 senesi var.

Oyunlar UE5 denen gudubet motorla yapilmaya devam ettikce 6090 taksan da tatmin etmeyecek performanslari.Eger bu durum biraz degisirse 5070in ultrada min 3 senesi var.
3 sene yeterli bir sene bence hocam zaten o zaman yükseltme yapılabilir gerçi heves kalmaz o zmn kadar

3 sene yeterli bir sene bence hocam zaten o zaman yükseltme yapılabilir gerçi heves kalmaz o zmn kadar
Hocam oyunlarinizin tadini cikarmaya bakin. Bir noktadan sonra bilesenlerin ne oldugu onemsiz geliyor. GPUnuz gayet iyi bi gpu fulleyin ayarlari keyfinize bakin. Multi Frame Gen acmayi da unutmayin.

Hocam oyunlarinizin tadini cikarmaya bakin. Bir noktadan sonra bilesenlerin ne oldugu onemsiz geliyor. GPUnuz gayet iyi bi gpu fulleyin ayarlari keyfinize bakin. Multi Frame Gen acmayi da unutmayin.
Sağolun hocam teşekkür ederim çok kafaya takmalık bir olay yok dediğiniz gibi bileşenler bir süre sonra önemsiz geliyor tekrar sağolun hocam iyi geceler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,188
Üyeler
183,957
Son üye
egolukayisi
Geri