bak sen asıl olayı gör amd birde rtx 4000 serisine fsr4 ve multi frame özelligi geterdiginde nvdia ne yapacaknvidia yalan reklam yaptı birde yeni dlssli versiyonları dlsssizmiş gibi eski kartlarıyla kıyasladı amd baba tanıtımda dümdüz 5070ti ile kıyasladı harbiden goatlar
Peşin fiyatına değil ama9070xt var 12 ay taksitli![]()
Peşin fiyatına hb var git bakPeşin fiyatına değil ama
fsr4 donanımsal çalışıyor rtx 4000 serisine getiremezler malesefbak sen asıl olayı gör amd birde rtx 4000 serisine fsr4 ve multi frame özelligi geterdiginde nvdia ne yapacak
A evet doğru kusura bakma ben vatan bilgisayar'dan zannederek dedim.Peşin fiyatına hb var git bak
getirmese bile zaten nvdia rtx 4000 e mfg yi getiricek kendileri söylediler artık dlss yi tensor core dan veriyorlarmış çekirdek üzerinden o yüzdne kelepir fiyata zamanıdna hazır sistem ile 4070 süper ve türevlerini alanların keyifleri gıcırda ama amd de güzel atak yaptı bakalım hazır sistemler ile bu kartları daha ucuza görecegizfsr4 donanımsal rtx 4000 serisine getiremezler malesef
12 ay taksit 6 ay taksit bedava peşin fiyatınaSapphıre VGA Amd 16GB Gddr6 RX9070XT Pulse 11348-03-20G
Buyurun efendim
mfg geleceğini senden öğrendim şu angetirmese bile zaten nvdia rtx 4000 e mfg yi getiricek kendileri söylediler artık dlss yi tensor core dan veriyorlarmış çekirdek üzerinden o yüzdne kelepir fiyata zamanıdna hazır sistem ile 4070 süper ve türevlerini alanların keyifleri gıcırda ama amd de güzel atak yaptı bakalım hazır sistemler ile bu kartları daha ucuza görecegiz
MFG 40 serisine mi geliyor?mfg geleceğini senden öğrendim şu an
harbiden yeni kartların hiçbir olayı kalmadı o zaman 5090 dışında inanılmazMFG 40 serisine mi geliyor?
Digital Foundry ile yapılan bir röportajda NVIDIA'dan Bryan Catanzaro, NVIDIA'nın gelecekte RTX 40 serisi GPU'lara DLSS 4 MFG'yi getirebileceğini belirtti.
knk zaten amd güzel bi kart çıkardı amd istemesemde nvdıa tek el olması hiç hoş değil zaten amd iyi bi kart çıkartması nvdıa fiyatları düşülür ben neden aldım dersen bir çok alıştım iki amd varmı bilmiyorum ama performans düşürmeden kayıt alıyo benim kulandığım programlarda nvdıa dağa hızlı işliyo refrex özeliğinide kulanıyorum hala amd nin eksikleri var ama tabi saf güçte amd dağa iyiİş ayrı bir durum ama oyun için 9070 XT bariz daha iyi şu an. Aynı fiyata müthiş iş yaptı AMD.