yatakbazabaslik
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 20
- İsim
- Ali
Hocam sakın amd de driver ı tam sürümünü kurmayın. Yoksa oyunlarda donma ve kasma yaşarsın. Tavsiyem sadece driver only kur. En stabil çalışan budur.Ben de bu seriye kadar full Nvidia kullandım neredeyse. 2000-3000-4000 serisindeki tüm kartları denedim. Birkaç tepe model dışında AMD almadım. 4080 Super'den sonra bakalım 7090 XT nasıl olacak, aldım deneyeceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ve Zaten amd ekran kartlarını devamlı güncellemene gerek yok. Hatta bazı kullanıcılar eski sürümleri kurup kullanıyorlar. Nedeni ise amd driver anlamında nvidia kadar üstüne düşmüyor ondan dolayı yeni çıkan bir sürüm örneğin 7900xt için stabil ise 7800xt stabil olmayabiliyor. Tabi sen illa her yeni çıkan sürümü hemen kurucam diyorsan sana tavsiyem DDU yardımıyla eski driver ı sil ve yenisi kur. Ama en başta dediğim gibi tavsiyem sadece drvier only kurman çünkü en stabilize çalışan o dur. Birde şunda ekliyim amd ekran kartları kurcalamaya gelmez yani eğer ekran kartından memory veya core mhz sini yükseltip alçatma çünkü mavi ekran veva wattman hatası alabilirsin. Tabi wattman hatası genelde sistemde bir parça düzgün çalışmıyorsa çıkar ama benim tavsiyem sen yinede ekran kartının ayarlarıyla oynama.Hocam sakın amd de driver ı tam sürümünü kurmayın. Yoksa oyunlarda donma ve kasma yaşarsın. Tavsiyem sadece driver only kur. En stabil çalışan budur.
Son düzenleme: