sung.Jin.woo
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
2 tane sistem arasında kaldım. İkiside baya güzel. Soldaki nde sıvı soğutmada var bu arada, fotoğraf a sığmadı. Biri 69.000 diğeri 66.000 tuttu.
hocama katılıyorum kasaları sanırım görünüşten cezbetmiş sizi psu ları ben tercih etmezdim 70k verdiğim sistemde ayrıca bu fiyata 5070 yerine nvidia şartınız yoksa 9070xt sistem daha mantıklı olur 5070ti ile kapışıyor kartaşık olunası seçimler yapmışsınız
kasa konusunda
kasaların psuları kalitesizlikte yarışsa herhalde galibi belirlemek için asırlar boyunca yarışırlar
Eyvallah knk dşgbfpdmxism kasa konusunda en ufak bir bilgim yok ya ne alına biliraşık olunası seçimler yapmışsınız
kasa konusunda
kasaların psuları kalitesizlikte yarışsa herhalde galibi belirlemek için asırlar boyunca yarışırlar
kasaya geliriz gelmesine deEyvallah knk dşgbfpdmxism kasa konusunda en ufak bir bilgim yok ya ne alına bilir
Dlss için rtx alıcam bu sefer ya. Daha önce RX kullandımhocama katılıyorum kasaları sanırım görünüşten cezbetmiş sizi psu ları ben tercih etmezdim 70k verdiğim sistemde ayrıca bu fiyata 5070 yerine nvidia şartınız yoksa 9070xt sistem daha mantıklı olur 5070ti ile kapışıyor kart
anladım peki hazır sistem şart mı belki tek tek toplama da daha iyi ürünler çıkabilirDlss için rtx alıcam bu sefer ya. Daha önce RX kullandım
Müsait olunca yapıp atarmısın hocam. Genel kullanımım her tür oyun, film ve arada yayın açmak için olucak yanikasaya geliriz gelmesine de
neden illaki 3xd işlemci
birde onun cevabını alırsak daha iyi olacak
ben sadece fps oyunları oynayacam diyorsan
5070 almaya gerek var mıydı derim
yok fps değil her türlü oyunu oynayacam 2k 4k
dlss frame gen avantajlarından da yararlanacam diyorsan
x3d işlemci yerine daha fiyat performans bir işlemci + 5070 ti daha mantıklı değil mi
Böyle nerdeyse 80 bin i buluyor kral, aslında 65bin ı geçmese beni çok rahatlatır da, güzel bi sistem olurmu bilmiyorumL unfurl="true"]https://www.gaming.gen.tr/urun/4784...57izn6mdbuex-2-yil-birebir-degisim-garantili/[/URL]
51.500 gelir.
Patroit 2x16 6000 cl 30 3700 tl
Asus b650mk 4500
İşlemci 7800x3d olmak zorunda değil
7600 9600x felan hepsi yeterli hadi 15k
Psu kasa 4500 tl 750w xpg vardı
Phantom sprit 1600
Kaç etti
Bilmiyorum, böyle daha kolayıma geldi diye bu şekilde yaptım hocamanladım peki hazır sistem şart mı belki tek tek toplama da daha iyi ürünler çıkabilir