5070 li Sizce Bu Sistem Nasıl?

MRn0b0dy

80+
Reaksiyon skoru
23
Maks bütçemle bu parçaları seçtik formda ki dostlar sayesinde, hepinizin emeğine ve eline sağlık. Son düzlükteyim 5 günün sonunda sipariş vereceğim ama bundan önce son kez fikirlerinizi ve önerilerinizi duymak isterim dostlarım

Edit: Bütçede biraz oynama yapıp şöyle bi sistem alayım diyorum, sizce nasıl?

1752753295636.webp

Son düzenleme:
Maks bütçemle bu parçaları seçtik formda ki dostlar sayesinde, hepinizin emeğine ve eline sağlık. Son düzlükteyim 5 günün sonunda sipariş vereceğim ama bundan önce son kez fikirlerinizi ve önerilerinizi duymak isterim dostlarım

Alıntıyı görüntüle
Daha iyisi toplanabilir kovalarsan. Acilse iş görür. 5070 zorlanıp ddr4 toplardim

Bütçem maalesef 43k ama önerdiğiniz bi site var mı hocam
Ben 5070 yapardım diğerlerinden kısıp. Ssd düşürülebilir. Ddr5 ile 4 arasında çok fark olduğunu düşünmüyorum. İlla ddr5 olcaksa ordan kısıp ekran kartına verirdim. Bunlar paran oldukça yukseltebildigin şeyler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçem maalesef 43k ama önerdiğiniz bi site var mı hocam
Şuan yok ama ara ara oluyor. 43 k ya 5070 olabilir. Yada 9070 amd olabilirm. Çünkü kartlara talep çok ilerde daha da pahalancaklar

Ben 5070 yapardım diğerlerinden kısıp. Ssd düşürülebilir. Ddr5 ile 4 arasında çok fark olduğunu düşünmüyorum. İlla ddr5 olcaksa ordan kısıp ekran kartına verirdim. Bunlar paran oldukça yukseltenildigin şeyler
ssd kısarsam kötü olur hocam, çünkü Alan Wake 2, Cyberpunk 2077, Clair Obscur Expedition 33, The Last of Us serisi, Monster Hunter Wilds, Black Myth Wukong, Diablo 4, Red Dead Redemption 2, Call of Duty Modern Warfare 3 gibi yüksek oyunlar oynuyorum ve ddr5 ile de geleceğe yatırım bir sistem yapmak istiyorum. Fiyatlar daha yükselcek hocam yükselmeden almak en iyisi bence ne götürürsen kar su an zihniyetiyle hareket ediyorum

ssd kısarsam kötü olur hocam, çünkü Alan Wake 2, Cyberpunk 2077, Clair Obscur Expedition 33, The Last of Us serisi, Monster Hunter Wilds, Black Myth Wukong, Diablo 4, Red Dead Redemption 2, Call of Duty Modern Warfare 3 gibi yüksek oyunlar oynuyorum ve ddr5 ile de geleceğe yatırım bir sistem yapmak istiyorum. Fiyatlar daha yükselcek hocam yükselmeden almak en iyisi bence ne götürürsen kar su an zihniyetiyle hareket ediyorum
O zaman alabilirsiniz. İlerde 5070 veya 9070 düşündüğünüzde bu kadar vericeksiniz. 5060 ile 5070 arasında çok fark var. Tabi imkan meselesi.

O zaman alabilirsiniz. İlerde 5070 veya 9070 düşündüğünüzde bu kadar vericeksiniz. 5060 ile 5070 arasında çok fark var. Tabi imkan meselesi.
Evet dediginiz gibi cok fark aralarında ama bütçe sıkıntı :/ incehesap gecesini bekleyeyim belki bi umut şansa gelir

Alıntıyı görüntüle
paranız nakit ise kendiniz 2.el sıfır karışık daha iyisini toplayabilrisiniz

Ben 5070 yapardım diğerlerinden kısıp. Ssd düşürülebilir. Ddr5 ile 4 arasında çok fark olduğunu düşünmüyorum. İlla ddr5 olcaksa ordan kısıp ekran kartına verirdim. Bunlar paran oldukça yukseltebildigin şeyler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuan yok ama ara ara oluyor. 43 k ya 5070 olabilir. Yada 9070 amd olabilirm. Çünkü kartlara talep çok ilerde daha da pahalancaklar
ddr4 amd işlemci mi :D bi de 5070 kombini ? darboğaz ? 4k monitör ?

Ekran kartını 2.el alırsanız (7800xt)
daha iyi olur.15k bandında facebook gruplarında bulunuyor.Bir benzer konu daha vardı sizin bütçeniz 10k daha yukarıda.
Anakartı bende aldım.Sadece açarken ne olur ne olmaz video kayıt ile açıp pinlerde sorun olup olmadığına bakın.
Kasa f/p olarak
başka bir model istersenız yardımcı olabilirz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,308
Üyeler
183,411
Son üye
Erevgn
Geri