5070 TI / 9070 XT için PSU Önerisi

SebekeSuyu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
544
arkadaşlar aklımda alttaki psular var ama rajintek bir tık pahalı geldi. 14600k ve 5070ti civarına yetecek en az 750w ve 80+ (bronz-gold vs fark etmez) C tier üstü bir psu arıyorum

Rajintek şans işi NZXT tavsiye ederim .

arkadaşlar aklımda alttaki psular var ama rajintek bir tık pahalı geldi. 14600k ve 5070ti civarına yetecek en az 750w ve 80+ (bronz-gold vs fark etmez) C tier üstü bir psu arıyorum

https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-xpg-kyber-750w-gen5-750-w-fiyati,745990869.html bunu öneririm.

neden ki? A tier gözüküyor ve daha kötü yorum görmedim. (görmemiştim)
1200w plat ürününü teknobiyotikten satın aldık sıfır kasada çalışmadı daha sonra garantiye yolladık kullanıcı hatası diyip bize geri yolladılar sonra mahkemelik olduk kazandık para iadesi yaptılar. Ancak daha sonra tekrar satın aldık sorun yaşamadık biraz şans işi oyüzden öyle söyledim.

1200w plat ürününü teknobiyotikten satın aldık sıfır kasada çalışmadı daha sonra garantiye yolladık kullanıcı hatası diyip bize geri yolladılar sonra mahkemelik olduk kazandık para iadesi yaptılar. Ancak daha sonra tekrar satın aldık sorun yaşamadık biraz şans işi oyüzden öyle söyledim.
o teknobiyotikle alakalı o zaman sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

e hazır kasa da arıyordum 1200'e gelmiş olur :D

Teknobiyotik rajintek yetkili satıcısı olduğu halde bu problem yaşadık ancak sorun yaşamadığımız durumlarda oldu hatta geçenlerde forumda farklı bir problem daha yaşayan kullanıcı yorumu gördüm onda garantide değişimi yapılmış allahtan.

bunun içinde gerçek kyber yok hocam valor air modelini alın alcaksanız :D

Psu alırken paraya kıyacaksın arkadaş onu bunu bilmem . 1000w gold psu almıyorsan 9070xt de alma bence.

Geri