Neler Yeni

5070 TI Sistem Toplama Parçalar Hakkında Yardım

bilalshnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Bilal
Bütçe
50000
Biraz önce İncehesap üzerinden GAINWARD GeForce RTX5070 Ti gaming gecesi indirimlerinden aldım. Bu ekran kartıyla kurabileceğim bir sistem için aşağıdaki parçaları kullanmak istiyorum. Yanlış bir seçim veya farklı bir konu hakkında öneriniz varsa yardımlarınızı bekliyorum. Bütçe bu parçalar için 50K Monitör içinse ayrı şekilde 10K kadar bir bütçe ayırabilirim.

Benim seçtiklerim toplam 47300 TL yapıyor.

Son düzenleme:

shankar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
703
İsim
ahmet
Anakart değişiklige gidebilirsin

ExileX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mert
Biraz önce İncehesap üzerinden GAINWARD GeForce RTX5070 Ti gaming gecesi indirimlerinden aldım. Bu ekran kartıyla kurabileceğim bir sistem için aşağıdaki parçaları kullanmak istiyorum. Yanlış bir seçim veya farklı bir konu hakkında öneriniz varsa yardımlarınızı bekliyorum. Bütçe bu parçalar için 50K Monitör içinse ayrı şekilde 10K kadar bir bütçe ayırabilirim.

Benim seçtiklerim toplam 47300 TL yapıyor.
psu dışında iyi gibi psuyu da tutarım ama değiştirmek için zorlamam. Hatta anakartta bile b650'lere bakabilirsin fiyat düşürmek istiyorsan pcie 4.0'la 5.0 arasında 5090 kullanırken bile %1'le %4 arasında fark oluyor sadece.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Furkan Celal Çelik
5070ti gainward ekran karti
Msi 670e gaming anakart
H9 Flow kasa
Gigabayte 750w Gold PSU aldım bende

İşlemciyi 9700x düşünüyorum senin gibi ama ben sıvı soğutmaya karar veremedim sıvı soğutmayı neye dayanarak aldın ve önerir misin ? Siparişi geçtim umarım 750 yeterli olur

bilalshnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Bilal
hayır çokta güzel olur ben sadece fiyat skalanı aşağı çekerek diğer markalardanda b850 seçersin diye söyledim
Sağ olun hocam düşünceniz için anakart konusunda genelde Asus'un daha sorunsuz çalıştığını duydum bir kaç konu da B850 chipi daha güncel olduğu için tavsiye ediliyordu onun için seçtim.

shankar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
703
İsim
ahmet
evet zen5 için b840 dan yukarı çıkmak gerek ama tek markaya takılı kalmayın anakart konusunda bu listeye bakmanı tavsiye ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

asus sandığın kadar Asus değil bilesin

Ekler

• images.jpeg
    images.jpeg
    49.6 KB · Hit: 42

bilalshnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Bilal
psu dışında iyi gibi psuyu da tutarım ama değiştirmek için zorlamam. Hatta anakartta bile b650'lere bakabilirsin fiyat düşürmek istiyorsan pcie 4.0'la 5.0 arasında 5090 kullanırken bile %1'le %4 arasında fark oluyor sadece.
Anakart tarafında bir bütçe kısıtlamasına gitmek istemiyorum ustam onun için bu yeterli sanırım. PSU konusunda ise FSP Vita GM VITA-850GM Gen5.1 850 W tavsiyesi aldım onu araştıracağım daha sessiz daha iyi bir PSU diyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

5070ti gainward ekran karti
Msi 670e gaming anakart
H9 Flow kasa
Gigabayte 750w Gold PSU aldım bende

İşlemciyi 9700x düşünüyorum senin gibi ama ben sıvı soğutmaya karar veremedim sıvı soğutmayı neye dayanarak aldın ve önerir misin ? Siparişi geçtim umarım 750 yeterli olur
Sıvı soğutucuyu genelde forumda her konunun altında bunu önerdikleri için seçtim ustam.

ExileX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mert
Anakart tarafında bir bütçe kısıtlamasına gitmek istemiyorum ustam onun için bu yeterli sanırım. PSU konusunda ise FSP Vita GM VITA-850GM Gen5.1 850 W tavsiyesi aldım onu araştıracağım daha sessiz daha iyi bir PSU diyorlar.
Evet FSP Vita'yı ben de öneriyorum hatta kullanıyorum Corsair'ın bu modeline göre biraz daha verimli çalışıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,085,718
Üyeler
172,536
Son üye
treomreex
Top Bottom