5070 Tİ STOKLARDA YOK MU YENİ GELMİŞTİ

SARI_BEY

80+
Reaksiyon skoru
46
ARKADAŞLAR 5070Tİ BEKLİYORDUM UYGUN FİYATLI PNY 5070 Tİ OLARAK STOKLARA 46 BİNDEN GELDİ AKAKCE DE ÖYLE GÖRDÜM ŞİMDİ YOK FİRMALAR SAKLIYOR MU ? YOKSA BAŞKA BİR DURUM VAR MIDIR

dostum ındırımler yapıldı bıttı artık gorunen fıyatlar yenı yıl fıyatları bundan sonrada bu fıyatlardan altına cok gelmez.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5070 ti bence ara kart olarak guzel konumdaydı ama bu fıyatlara alacagıma azıcık daha eklerım 5080 alırım

dostum ındırımler yapıldı bıttı artık gorunen fıyatlar yenı yıl fıyatları bundan sonrada bu fıyatlardan altına cok gelmez.

5070 ti bence ara kart olarak guzel konumdaydı ama bu fıyatlara alacagıma azıcık daha eklerım 5080 alırım
HOCAM YAKLAŞIK 2 AYDIR STOKLARA GELMEDİ Kİ

5070 Tİ GAMİNG GECESİNDE BULMAYA ÇALIŞACAGIM DA ÖZELLİKLE PNY BEKLEMİŞTİM F/P OLARAK

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
dostum nasıl gelmedı stoklarda vardı 40k ya falan delı gıbı onerdım alıcak arkadaslara.

ARKADAŞLAR 5070Tİ BEKLİYORDUM UYGUN FİYATLI PNY 5070 Tİ OLARAK STOKLARA 46 BİNDEN GELDİ AKAKCE DE ÖYLE GÖRDÜM ŞİMDİ YOK FİRMALAR SAKLIYOR MU ? YOKSA BAŞKA BİR DURUM VAR MIDIR
hocam bu saatten sonra 5070 ti 42k altına pek beklemeyin. galaxın 2 fanlıs var bi ama tavsiye etmiyorum. çip krizinden kaynaklı ekran kartlarındada ufak bir artış oldu 2-3k lık. yılbasından zonra zamlarla dahada artacaktır. 9070xt ler bi aynı fiyatta ama AMD de onlara 20-30 dolar zam yapacağını duyurdu. indirimde bulduğunuz güzel bi ekran kartına yapışın derim bekledikçe beklersiniz.

muhtemelen yeni yıl fiyatları

5070 Tİ GAMİNG GECESİNDE BULMAYA ÇALIŞACAGIM DA ÖZELLİKLE PNY BEKLEMİŞTİM F/P OLARAK
Dostum ben bugün gördüm bizzat gurubun sahibi pny 5070ti koymuş sıfır 11 stok 33k ya facebook gpu guruplarından. Faturası kesilmiş 2 yıl garantili yazmıştı şaşırdım tam almalık

dostum nasıl gelmedı stoklarda vardı 40k ya falan delı gıbı onerdım alıcak arkadaslara.
HOCAM ARA ARA BAKIYORDUM BANA HİÇ DENK GELMEDİ 40 K YA

Dostum ben bugün gördüm bizzat gurubun sahibi pny 5070ti koymuş sıfır 11 stok 33k ya facebook gpu guruplarından. Faturası kesilmiş 2 yıl garantili yazmıştı şaşırdım tam almalık
GAMİNG GECESİNDE FALAN NE KADAR OLUR BU CVUMA FALAN

HOCAM ARA ARA BAKIYORDUM BANA HİÇ DENK GELMEDİ 40 K YA

GAMİNG GECESİNDE FALAN NE KADAR OLUR BU CVUMA FALAN
33k olma imkanı yok gelirsede gelir umarım 39 40k civarı

her hafta 39k oluyordu aylardır ne demek 2 aydır stok yok
kasımda da 41e güzel modeller vardı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,661
Üyeler
186,085
Son üye
Ysmatl
Geri