5070 Tİ VS 9070 XT (TAVSİYE)

Reaksiyon skoru
41
Saygı değer kıymetli arkadaşlar merhabalar öncelikle önceki konulara baktım da pek cevabımı bulamadım.

Ben 9070 XT ile 5070 Tİ arasında çok kaldım FPS değerleri hemen hemen aynı olup 9070 XT ' nin sıcaklık derecesi daha düşük ve fiyatında düşük olduğunu gözlemledim acaba hangisini tavsiye edersiniz amacım yalnızca oyun işlemcim ise 9800x3d

Tabiri caizse peşin fiyatına taksitli alıyorum şuan parçaları

5070 Tİ Önerecek olursanız MSİ ' mı ASUS markasını mı alayım var mı fikri olan lütfen yardımcı olur musunuz

Saygı değer kıymetli arkadaşlar merhabalar öncelikle önceki konulara baktım da pek cevabımı bulamadım.

Ben 9070 XT ile 5070 Tİ arasında çok kaldım FPS değerleri hemen hemen aynı olup 9070 XT ' nin sıcaklık derecesi daha düşük ve fiyatında düşük olduğunu gözlemledim acaba hangisini tavsiye edersiniz amacım yalnızca oyun işlemcim ise 9800x3d

5070 Tİ Önerecek olursanız MSİ ' mı ASUS markasını mı alayım var mı fikri olan lütfen yardımcı olur musunuz

ustad 31.499tlye arkadas pesin fiyatina 10-12 taksit sapphire pulse 9070xt paylasmisti. onu al gec.

Bütçe varsa 5070 ti.
Yoksa 9070 xt.

bütçe kısıtlı değil ise ben nvidia tarafında olmanızı tavsiye ederim
çünkü yazılımı daha olgun ve stabil durumda şuan
ancak bütçe kısıtlı ise 9070xt fiyatının hakkını gerçekten veriyor yazılım konusunda da nvidia ya yetişmek için çabalıyorlar

Pekala kıymetli yanıtlarınız için teşekkür ederim aylık 1500 TL daha ödeyip 5070 Tİ almaya karar kıldım MSİ mı ASUS Kartını mı önerirsiniz ?

Bir yandan da bana sıvı soğutma m2 ssd psu kasa ve anakart ihtiyacım da olacak bu konularda da yardımcı olur musunuz orta segment tarzında bütçem bulunuyor zaten aylık ödeme yapacağım için pek de ödemelere takılacağımı zannetmiyorum

Pekala kıymetli yanıtlarınız için teşekkür ederim aylık 1500 TL daha ödeyip 5070 Tİ almaya karar kıldım MSİ mı ASUS Kartını mı önerirsiniz ?

Bir yandan da bana sıvı soğutma m2 ssd psu kasa ve anakart ihtiyacım da olacak bu konularda da yardımcı olur musunuz orta segment tarzında bütçem bulunuyor zaten aylık ödeme yapacağım için pek de ödemelere takılacağımı zannetmiyorum
tam olarak ne kadarlık bir bütçeniz var ona göre bakalım

parçaların estetik olması önemli mi sizin için tamamen f/p mi istiyorsunuz

tam olarak ne kadarlık bir bütçeniz var ona göre bakalım

parçaların estetik olması önemli mi sizin için tamamen f/p mi istiyorsunuz
İlgilendiğiniz için teşekkür ederim ben her şeyimi 4/4 lük isterim ya almışken tam almak istiyorum bir daha ömrüm boyunca uğraşmak istemiyorum o kafadayım

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim ben her şeyimi 4/4 lük isterim ya almışken tam almak istiyorum bir daha ömrüm boyunca uğraşmak istemiyorum o kafadayım
bütçe belirtirseniz yardımcı olmaya çalışabilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayrıyeten işlemciniz nedir

bütçe kısıtlı değil ise ben nvidia tarafında olmanızı tavsiye ederim
çünkü yazılımı daha olgun ve stabil durumda şuan
ancak bütçe kısıtlı ise 9070xt fiyatının hakkını gerçekten veriyor yazılım konusunda da nvidia ya yetişmek için çabalıyorlar
İkisi de aynı stabilitede şuan

ayrıyeten işlemciniz nedir
İşlemcim 9800x3d efendim bütçe söyleyemiyorum çünkü 6 veya 10 taksitle alacağım her şeyi sizler tavsiyelerinizi verin ben üzerinde duracağım tıpkı kendinize diziyormuşsunuz gibi

arkadaşımda güncel bir amd kart var bende eski nesil bir nvidia o yeni almasına rağmen 1-2 sorunla karşılaştı ve sanırım devam ediyor hala şuan bilgim yok yıllardır kullandığım gpu da sorunla karşılaşmadım desem yeridir
Amd şuan nvidianın yazılım olgunluğuna erişemez bir anda olacak şey değil

İşlemcim 9800x3d efendim bütçe söyleyemiyorum çünkü 6 veya 10 taksitle alacağım her şeyi sizler tavsiyelerinizi verin ben üzerinde duracağım tıpkı kendinize diziyormuşsunuz gibi
dönüş yapacağım

Ama amd nin geldiği nokta inanılmaz fsr 4 ilk çıktığı hali ile şuanki halinin alakası yok gerçekten iyi iş çıkartıyorlar

Anakart: Tasarım olarak bu modeli ben seviyorum
daha ucuz alternatif
Aktif olarak 7800x3d ile kullandığım ve 9800x3d yi besleyebilecek bir kart
PSU: aktif olarak bunu kullanıyorum B segment bir psu üzeceğini sanmıyorum
alternatif: sanırım a- olması lazım tam emin değilim
Beğendiğim güzel olan bir AIO:
alternatif (1 tık daha pahalı güzeldir)
SSD kısmında pek bir bilgim yok ancak ben bunu almıştım fiyatı daha uygun iken
şuanda kullanıyorum ve memnunum ama tam bir bilgim yok

hocam oyun oynayacaksanız net amd yazılımı fln kötü diyenler hayatında amd kullanmamış nvidia fanboyları bissürü teknolojileride var fsr4,afmf2.1,fm 9070xt al geç

Geri