Yardım 5070Ti mı 4070 Ti Super mi?

Jssa Jssc

80+
Reaksiyon skoru
19
5070Ti şuanda en az 42bin TL civarında. 4070 Ti Super ekran kartını ise 2. elden şuanda 30bin TL'ye buldum. İkisinin performansı sanırım çok benzer. Sizce 12bin TL fazla vermeye değer mi 5070Ti ?

Not: oyun neredeyse hiç oynamıyorum. Cuda çekirdekleriyle ufak model eğitimi vb yapacağım.

Gaming gecesinde 38k ya düşüyor 5070ti. O şekilde de değerlendirin
Bu sürekli oluyor mu? geçen cuma günü kararsız kaldığım için kaçırdım.

5070Ti tercih ediniz. Fiyat olarak karşılaştırmak mantıksız olmuş diğer kart ikinci el.
Evet 2. el ile fiyat karşılaştırması yapmak çok da doğru değil ama cebimden çıkacak para olarak baktığımda aradaki farkı bu şekilde görüyorum tabii. Eski bir kart olmaması açısından çok mantıksız gibi gelmedi

Evet 2. el ile fiyat karşılaştırması yapmak çok da doğru değil ama cebimden çıkacak para olarak baktığımda aradaki farkı bu şekilde görüyorum tabii. Eski bir kart olmaması açısından çok mantıksız gibi gelmedi
E ikinci el 5070ti yok mu?
Evet muhtemelen yine indirime girer cuma günü.

E ikinci el 5070ti yok mu?
Evet muhtemelen yine indirime girer cuma günü.
5070 Ti tabii var fakat elden teslim almak istiyorum ve benim şehrimde yok. bulduğum 4070ti super benim bulunduğum şehirde.

Ben dediğiniz gibi cuma gününü bekleyeyim, belki 5070ti indirime düşer

9070XT de tercih edilebilir illa nvidia olsun demiyorsanız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5070Ti şuanda en az 42bin TL civarında. 4070 Ti Super ekran kartını ise 2. elden şuanda 30bin TL'ye buldum. İkisinin performansı sanırım çok benzer. Sizce 12bin TL fazla vermeye değer mi 5070Ti ?

Not: oyun neredeyse hiç oynamıyorum. Cuda çekirdekleriyle ufak model eğitimi vb yapacağım.
Özür diliyorum model eğitimi yapacağım demişsiniz o zaman 9070xt iyi seçenek olur mu bilmiyorum.

9070XT de tercih edilebilir illa nvidia olsun demiyorsanız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Özür diliyorum model eğitimi yapacağım demişsiniz o zaman 9070xt iyi seçenek olur mu bilmiyorum.
maalesef elimde 9070xt var ve bu kartı satıp NVIDIA almam gerekiyor. AMD bu alanda iş görmüyor

Haftalardır görüyorum 38k sabit 5070ti. Şu anki modelden önce de tepe model colorful 38k oluyordu şimdi bir tık daha model düştü ama alınabilir o da.

Geri