Yapay zeka, ağır görsel işler simülasyon, 3d render vs24 gb vram nerde kullanılır. Merak ettim![]()
peki sizce ne zaman çıkar 16 gb üstüSuper veyahut ti super belki ama nvidia vram konusunda cimri belki 20 gb felan koyarlar
Yani bilemiyorum nvidia daha tanıtım yapmadı süper kartlar içinpeki sizce ne zaman çıkar 16 gb üstü
5080 Tİ çıkarsa muhtemelen onda olur 24 gb veya süperde.PC HOCASI NIN 5080 İNCELEMESİNDE 24 GB VERSİYONU GELECEGİ SÖYLENİYOR (KESİN DEGİL) DEMİŞTİ SİZCE GELİR Mİ GELİRSE 16 GB VERSİYONLARININ FİYATİ DÜŞER Mİ
sizce ne zaman çikar amd nın ekran kartı satışlarında artış oldugu için erken cıkar mı ?5080 Tİ çıkarsa muhtemelen onda olur 24 gb veya süperde.
Tr de hiçbir zaman reel fiyattan ürün satılmıyor ki hocam düşmesini umut etmek bile kötü indirim yok hep bindirim var ülkemizdePC HOCASI NIN 5080 İNCELEMESİNDE 24 GB VERSİYONU GELECEGİ SÖYLENİYOR (KESİN DEGİL) DEMİŞTİ SİZCE GELİR Mİ GELİRSE 16 GB VERSİYONLARININ FİYATİ DÜŞER Mİ
5080 16 gb almalı mıyım yoksa super veya ti versiyonunu beklemeli mıyım bilmiyorum ne zaman cıkar onu tahmin edemiyorum .Tr de hiçbir zaman reel fiyattan ürün satılmıyor ki hocam düşmesini umut etmek bile kötü indirim yok hep bindirim var ülkemizde
Zamlar ansızın geliyor tercih meselesi piyasa otursun diye bekliyorum bende ona göre ya AMD yada nvidia gecicem 9070 9070xt 5070 5070 ti 5080 gibi5080 16 gb almalı mıyım yoksa super veya ti versiyonunu beklemeli mıyım bilmiyorum ne zaman cıkar onu tahmin edemiyorum .